chriss Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 siemano ŁDZ Banda [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 10:55_________________________________________________coś mnie wczoraj przewiało i jakos się tak nie wyraźnie czuje ;(
Panton Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja już wyrezacie to audio to robimy dyskotekę w lesie? taką jak ta w Rosji...
Bartas Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 uff kilka cv wyslanych. tymi ludzmi tutaj.... masakra
Panton Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 pewnie, że pomogę... dobry towar przywiozę...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 http://mistrzowie.org/236912/Audi-A4 [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 12:53_________________________________________________ :hi:
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Szamek bardzo bym był wdzięczny jakbyś się zapytał w tym sklepie czy to coś da czy moze jakieś inne pomysły mają specjaliści
Seba_LDZ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 poczytalem troszke bo calkiem przypadkowo znalazlem temat o czyszczeniu egra troszke roboty jest tam z wyjeciem kolektora i egr jesli bedzie zasyfiony a cos mi mowi ze bedzie i to mocno to sie zejdzie na czyszczeniu no i ori uszczelki i podkladki musialbym kupic ale moze warto zrobic takie czyszczonko [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 15:58_________________________________________________do tego jeszcze zapodalbym sobie czyszczenie turbo :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 poczytalem troszke bo calkiem przypadkowo znalazlem temat o czyszczeniu egra troszke roboty jest tam z wyjeciem kolektora i egr jesli bedzie zasyfiony a cos mi mowi ze bedzie i to mocno to sie zejdzie na czyszczeniu no i ori uszczelki i podkladki musialbym kupic ale moze warto zrobic takie czyszczonko [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 15:58_________________________________________________do tego jeszcze zapodalbym sobie czyszczenie turbo :gwizdanie: jak będzie ciepło któregoś weekendu to też się biorę za EGR-a uszczelki już leżą od miesiąca w schowku i czekają :decayed: :decayed: roboty troszkę jest jak chce się zrobić dobrze i dokładnie :cool1: :wink4:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:20_________________________________________________tak w ogóle to siemka z popołudnia :wink4: :hi:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 osz Ty no ile za uszczelki ?? i co tylko aso czy gdzie kupowales ?? moze podjade do Ciebie i oba zrobimy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:22_________________________________________________ :hi: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:22_________________________________________________
MarianekZg Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 osz Ty no ile za uszczelki ?? i co tylko aso czy gdzie kupowales ?? moze podjade do Ciebie i oba zrobimy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:22_________________________________________________ :hi: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:22_________________________________________________ :decayed: nie pamiętam ile za te uszczeleczki :no: jakiś czas temu to było ale kupowałem w aso i nie była to jakaś zaporowa cena :cool1: więc spoko odnośnie roboty nie ma problemu :gwizdanie: możemy zrobić wspólnie :good: Jutro postaram się dowiedzieć jakie koszta tych uszczelek :wink4:
Panton Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 poczytalem troszke bo calkiem przypadkowo znalazlem temat o czyszczeniu egra troszke roboty jest tam z wyjeciem kolektora i egr jesli bedzie zasyfiony a cos mi mowi ze bedzie i to mocno to sie zejdzie na czyszczeniu no i ori uszczelki i podkladki musialbym kupic ale moze warto zrobic takie czyszczonko [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 15:58_________________________________________________do tego jeszcze zapodalbym sobie czyszczenie turbo :gwizdanie: nom jakbyś to wszystko porządnie wyczyścił to by na pewno dla motorowni dobrze zrobiło...
MarianekZg Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 BTW orientowałem się w aso w cenie sprzęgła kompl. nie powiem troszkę sobie wołają 3400 plnów i to już po max rabatach jakie mogli mi dać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak że ten ............... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
frugodh Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Siemano Ja egra i kolektor jak czyściłem przed wakacjami to powiem Wam że o dziwo nie wiele tam było sadzy, a niektórzy maja fest nagar więc aż dziwne. Mariusz szukaj po sklepach sprzęgła a nie w aso bo tam wiadomo że się cenią. Ogólnie dwumas to zło, ja jeżeli bede zmuszony wymienić kiedyś sprzęglo to zakładam jednomasa. Zadzwoń do Impaxu i się dowiedz o ceny sprzęgła. Oni maja dobre ceny, ja mam 10 % rabatu jeszcze jak coś. Oddział ul. Krakowska 88 tel.42 611 28 76 oddział ul. Pomorska 66/68 tel. 42 678 88 33 ul. Piaseczna 7 tel. 42 682 01 88
MarianekZg Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Siemano Ja egra i kolektor jak czyściłem przed wakacjami to powiem Wam że o dziwo nie wiele tam było sadzy, a niektórzy maja fest nagar więc aż dziwne. Mariusz szukaj po sklepach .................................. Spoko mam już na tzw oku jeden zestaw Sachs w cenie 2000 pln ewentualnie Luk kilka pln-ów taniej - jeszcze zobaczę co łyknąć jeśli chodzi o aso to orientowałem się tylko i wyłącznie z ciekawości :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
frugodh Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No to pochwalę się Wam efektami mojej pracy dzisiaj
MarianekZg Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 frugodh :good: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Panton Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 frugodh nie ładnie jest się chwalić...
Rekomendowane odpowiedzi