MarianekZg Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 mnie niestety nie bedzie mnie chyba też - w sobotę idę na GRUBĄ :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: więc chyba nie dotrę, chyba że ktoś po mnie przyjedzie i mnie zawiezie i przywiezie :> :> :> :>
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 pogadajmy o czymś przyjemnym, żeby odwrócić wzrok od tego, co za oknem.... Kto jedzie na wakacje do Hiszpanii? ja się zamierzam kopsnąć samochodem .....Zające ćwierkały, że tam są fajne moreny
bartek1605 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jak będzie znośna pogoda to czemu nie z tym piknikiem
Embe Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Tak z ciekawości często się spotykacie? Jak z frekwencją? Niebawem będę posiadaczem A4 więc na pewno będę się udzielał na spotach
Seba_LDZ Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 siemka no pewnie ze czesto co tydzien w niedziele przewaznie w niedziele tak jak wnaglowku czasem organizujemy cos innego ale to wczesniej ustalamy gdzie jak i kiedy [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:30_________________________________________________masz link do galerii w topie strony mozesz zobaczyc zdjecia z ostatniego spota i frekwecja jaka byla
Embe Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to fajnie A tak z ciekawości posiada ktoś z forumowiczów z Łodzi A4 B5 1,8 Turbo? Bo chciałbym przed zakupem zrobić małe zapoznanie przed zakupem
Seba_LDZ Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 hmm oile dobrze pamietam to nei jest 1,8 ale bez turbo b7 Pantona jest z turbinka
Kimi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Siemano Bandziory :hi: :hi: No to fajnie A tak z ciekawości posiada ktoś z forumowiczów z Łodzi A4 B5 1,8 Turbo? Bo chciałbym przed zakupem zrobić małe zapoznanie przed zakupem Witamy nowego Kolegę :hi: :hi: Jedyne 1.8T to furka marcindlug'a, ale od razu mogę zdradzić, że nie jest to "zwykłe" 1.8T :D Pomijając jedno S4, to jest to najmocniejsza fura u nas w tej chwili. O frekwencję na spotach się martwić nie musisz, spotykamy się regularnie co tydzień, rzadko kiedy jest mniej niż 8-10 furaczy, czasem organizujemy też różne "party" :kox: Zresztą, galerie mówią same za siebie :decayed: [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:44_________________________________________________ hmm oile dobrze pamietam to nei jest 1,8 ale bez turbo b7 Pantona jest z turbinka A 1.8 bez turbo to u nas pod dostatkiem - moja Ada, B4rt4s'a i Kfiat'a Dwa 1.6 B5, dwa 2.0 TFSI B7, reszta klekoty :polew: :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 To stawaj Kimi na krechę, jak klekoty takie do d*py są
Kimi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 To stawaj Kimi na krechę, jak klekoty takie do d*py są Nie kuś :cool1: :cool1:
Panton Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 To stawaj Kimi na krechę, jak klekoty takie do d*py są rękawica padła....
Kimi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Przy okazji - nie napisałem, ze klekoty są do d*py, tylko, że "reszta to klekoty" :naughty:
bartek1605 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 to kiedy jazda z krechy :gwizdanie:
Panton Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to fajnie A tak z ciekawości posiada ktoś z forumowiczów z Łodzi A4 B5 1,8 Turbo? Bo chciałbym przed zakupem zrobić małe zapoznanie przed zakupem Turbo to podstawa... nie ważne czy w Pb czy w ON [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:55_________________________________________________ Przy okazji - nie napisałem, ze klekoty są do d*py, tylko, że "reszta to klekoty" :naughty: Kimiasz nie pękaj....
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 swoją drogą - ciekawe, co by się dokulało lepiej - afn z głupim rezystorem + spowalniaczem w postaci automatu, czy jednak adr'ek w serii
Seba_LDZ Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 klekoty klekoty odrazu nie ma nic piekniejszego jak zapach diesla o poranku [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 21:01_________________________________________________ swoją drogą - ciekawe, co by się dokulało lepiej - afn z głupim rezystorem + spowalniaczem w postaci automatu, czy jednak adr'ek w serii :>
Kimi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Nie pękam, to było sprostowanie Ok, możemy sprawdzić - rezystorowany emerytowóz (TDi w automacie) kontra benzynowa seryjna ADR-ka :evil: :evil:
Panton Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 swoją drogą - ciekawe, co by się dokulało lepiej - afn z głupim rezystorem + spowalniaczem w postaci automatu, czy jednak adr'ek w serii nom też mnie zastanawia..... klekot z c**jowym automatem czy ADR-ka
Kimi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 swoją drogą - ciekawe, co by się dokulało lepiej - afn z głupim rezystorem + spowalniaczem w postaci automatu, czy jednak adr'ek w serii nom też mnie zastanawia..... klekot z c**jowym automatem czy ADR-ka :polew: :polew: :polew: No to żeś pojechał teraz DJ-owi po rajtuzach :polew:
Rekomendowane odpowiedzi