chriss Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Siemanoooooooooo [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 11:53_________________________________________________ [br] chcemy więcej
Szamek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 :hi: każda się nadaje a jak jeszcze ma jakiś mały ekranik LCD co by można było widzieć co się kręci to już wypas pogadam z kumplem i zobaczę co on tam ma dokładnie Witam. Jesli cos tam jeszcze bedziecie krecili to moge sie zjawic z kamerka HD i moim srebrym klekotem. Jestem swierzak jesli chodzi o spoty takze bez cisnien:) fajnie masz ogarniętą furę więc nie wiem czemu jeszcze na żadnym spocie nie byłeś Boje sie troche tej ŁDZ Bandy co Ty gadasz? :gwizdanie: przecież nikt tam nie gryzie i nie gadaj głupot tylko szykuj się na następnego spota Uploaded with ImageShack.us i prawidłowo akurat ten w żółtej koszulce dużo mówi, mało robi. też się go bałem ale jak go zobaczyłem na żywo to już mnie przeszło, słaby z niego kozak [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 12:01_________________________________________________ ehh kurfa.... samochod odpala dobrze, jezdzi dobrze, ale pali wiecej gazu. no to ja nie wiem, u mnie jak był przestawiony to nie chciał palić, a jak już odpalił na plaku to kopcił jak cholera ale może po prostu w gnojowozie jest inaczej poza tym skąd pewność że masz przestawiony rozrząd?
Bartas Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 bo ustawiony zostal wg innych znakow niz byl. nie wiem, dobrze jezdzi najpierw przeglad gazu bo moze tego wina tez byc
Panton Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zdrowie klekotów i automatów, Kimi Chciałbym tylko nieśmiało przypomnieć, że bez wspomagacza w postaci rezystora wynik pojedynku był odwrotny, ale tego już nikt nie widział i kamera nie kręciła. Więc uznajmy, że AFN na dopalaczach w blasku fleszy, kamer i ku radości publiki dał ADR-owi po doopie. Bez dopalaczy ADR z niejakim trudem, bo musiał się wkręcić powyżej 4 tysięcy, dał AFN-wi po doopie. Zgadza się? Nie pitol Kimiasz tylko czapka z głowy - zwracaj honor dla klekotów i automatów. :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 hehehe[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 13:45_________________________________________________Pantonik - jak tam po weselu?
Panton Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 po weselu bardzo dobrze.... pojadłem, popiłem, potańczyłem.... teraz trochę odpoczywam [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 16:13_________________________________________________
bartek1605 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Rysio taxi drajwer :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 to dobrze ze na dlugich nie jechales :polew:
Panton Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a świadkową dupnołeś świadkowa to była moja dziewczyna
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 nie odpowiedziałeś B4rt4sowi na pytanie
Panton Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 nom dobrze, bardzo dobrze, że nie jechałem na długich do jazdy dziennej
chriss Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 no to fajnie [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 18:58_________________________________________________my za tydzień idziemy na weselisko a juz mi się nie chce [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 19:06_________________________________________________Panton autko ustrojone pierwsza klasa.
Kimi Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Siemano Bandziory :hi: :hi: Święta Święta i po Świętach
Rekomendowane odpowiedzi