Bartas Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 a ja do poniedzialku ale chriss nas przebije
klysek Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 a ja do poniedzialku ale chriss nas przebije ma wolne 365 dni w roku
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 chyba nawet dobrze, tylko trzeba się "edukować", więc niniejszym spadam się ogarniać i życzę dobrego dnia
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 po majówce jak tam się miewacie ? ziiiiimno pewnie bokiem wyjdzie ta majowka niedlugo
bartek1605 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 ile dzwonków po drodze dzisiaj było :gwizdanie:
chriss Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 09:50_________________________________________________ a ja do poniedzialku ale chriss nas przebije ma wolne 365 dni w roku bez przesady-nie do końca aż tyle,ale na wolne nie narzekam :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 no to gitarka musze skontaktowac sie z wykonawca soundtracka do naszego filmu o prawa autorskie zeby mnie nei scigali [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 12:42_________________________________________________mam nadzieje ze skumaja po angielsku bo to jakis zespol z niemiec heheh myslicie ze lykna ?? w koncu prezentujemy niemieckie auta :D
Bruno_74 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ja jednak przeczyszczę to przepływkę, może się uda mam 50 % szans więc nie zaszkodzi spróbować.Jeszcze zapytam o tą moją dvkę, czy ją też da się "reanimować" czy to jest rzecz nie rozbieralna. Trochę niestety w dzisiejszych czasach trzeba d*pę szkłem powycierać.
Panton Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ja jednak przeczyszczę to przepływkę, może się uda mam 50 % szans więc nie zaszkodzi spróbować.Jeszcze zapytam o tą moją dvkę, czy ją też da się "reanimować" czy to jest rzecz nie rozbieralna. Trochę niestety w dzisiejszych czasach trzeba d*pę szkłem powycierać. z przepływką masz 1% szans... DV-ka nadaje się tylko do kosza i żadnym przeczyszczeniem/przedmuchaniem nic nie zrobisz... ps: ale chciałbym się mylić... bo wiem jak jest z kaską ciężko :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 :hi: lece na pakernie bede wieczorkiem
Rekomendowane odpowiedzi