Panda z Teksasu Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Sie postaral z tym banerkiem nie ma co:D ja narazie tylko na telefonie jestem i nawet na takim malym ekraniku widze ze konkretna kobieta z naszej laski na ten tydzien:D a co bedzie jak ja zobacze na normalnym monitorze hehe:D
Seba_LDZ Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 :polew: Dj kurde zapomnialem zerknac ale obstawiam ze jest 5w40 full syntetyk
MarianekZg Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Siemanko z popołudnia :hi: Seba niezły banerek :wink4:
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 witam z południa na pytanie Magdy odpowiem, nad AC jeszcze nie mysle ale kolo 5tysi z calym pakietem chyba ze uciekne do innej firmy i powiem ze mam full znizek
klysek Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a ja juz 1h po pracy jednak juz od dzisiaj poszedlem do nowej roboty poprzedniego pracodawce troche zjechalem i sie zwolnilem
Panton Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a ja juz 1h po pracy jednak juz od dzisiaj poszedlem do nowej roboty poprzedniego pracodawce troche zjechalem i sie zwolnilem git
MarianekZg Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a ja juz 1h po pracy jednak juz od dzisiaj poszedlem do nowej roboty poprzedniego pracodawce troche zjechalem i sie zwolnilem :oklaski: :oklaski: :oklaski: Rozumiem, że powiedziałeś mu :polew: :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 to czym sie zajmujesz tym razem Kłysiu
Seba_LDZ Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 a ja juz 1h po pracy jednak juz od dzisiaj poszedlem do nowej roboty poprzedniego pracodawce troche zjechalem i sie zwolnilem :oklaski: :oklaski: :oklaski: Rozumiem, że powiedziałeś mu :polew: :polew: zapewne zapytal czy lubi warzywa odpowiedzial ze lubi wiec mu powiedzial zeby mu opierdolil kolbe :decayed:
klysek Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a ja juz 1h po pracy jednak juz od dzisiaj poszedlem do nowej roboty poprzedniego pracodawce troche zjechalem i sie zwolnilem :oklaski: :oklaski: :oklaski: Rozumiem, że powiedziałeś mu :polew: :polew: zapewne zapytal czy lubi warzywa odpowiedzial ze lubi wiec mu powiedzial zeby mu opierdolil kolbe :decayed: :polew: :polew: taki jest powiedzialem mu zeby sie z kozami ateraz jestem UWAGA!!!! KOORDYNATOR DYSTRYBUCJI PRZESYLEK ADRESOWYCH NA TERENIE WOJ.ŁÓDZKIEGO
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 kto ma chody w ASO, albo kolegę z dobrym sprzętem, który by mi kluczyk do passata B6 zakodował? Od razu mówię, że to nie jest banalne i samo wyciągnięcie pinu z ECU nie wystarczy. Transpondery jednokrotnego zapisu i nie wiem, czy nie prekodowane.... Uściślając - albo zakład dorabiania kluczy z zaje**cie nowym sprzętem, albo dobry znajmy z ASO potrzebny.
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a mojej siostrze ktos w pandziore wjechal caly zderzak polamany
Bartas Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 o fak czy mojej przyszlej zonie nic sie nie stalo :gwizdanie:
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 o fak czy mojej przyszlej zonie nic sie nie stalo :gwizdanie: calutka nic jej nie jest tylko glowa boli bo ma twade zaglowki
Armi Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Którego łodzianina widziałem dziś na trasie 801? Granatowy avant b6, ramki klubowe. Rejestracja EL... Zobaczyłem w ostatniej chwili więc mogę się mylić, jest ktoś taki u Was ?
Bartas Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Riding a bicycle in an airport / jalgratas lennujaamas
Kimi Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Siemano w wieczora :hi: O, Black Angelica w topie Fajna Rumuneczka z niej jest :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi