Panda z Teksasu Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Panton to by byla dobra akcja jakby Kimi dalej gadal z gosciem hehe:D
Panton Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 A jeszcze jakbyś miał możliwości techniczne nagrania tej rozmowy, gdzie go wypytujesz co tak naprawdę o Tobie myśli, czy dobrze wyglądasz itp itd. to w necie nagranie by zrobiło furorę.
Bartas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Pontek jakbym nie poznal Twojej partnerki powiedzial bym, ze juz wziales od Kimiego numer :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Pontek jakbym nie poznal Twojej partnerki powiedzial bym, ze juz wziales od Kimiego numer :polew: hahahahah :kox:
kanu Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 o właśnie Panton, będę miał romans do Twojej kobitki jest aptekarska sprawa
Panton Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Pontek jakbym nie poznal Twojej partnerki powiedzial bym, ze juz wziales od Kimiego numer :polew: Buahhaahahahahaaaa [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 09:27_________________________________________________ o właśnie Panton, będę miał romans do Twojej kobitki jest aptekarska sprawa na ircu obgadamy temat
Seba_LDZ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 looo jak jakies leki fajne zalatwia to ja tez chce ide na irca :decayed:
kanu Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 niebieską pigułkę chcesz? czy wolisz czerwoną :>
Panton Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 gips z barwnikiem niebieskim za dobre $$$$
wito505 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 SIemanko :hi: Kombinował już ktoś z przełożeniem głośników z kabla usb na zwykłego jacka 3,5 ?? Potrzebuję takie coś wyrezać a nie jestem pewien czy jest to możliwe. Dajcie znać czy coś wiecie albo jak już ktoś coś takiego robił. USB->Jack 3,5
kanu Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 http://www.swistak.pl/a5275157,Przejsciowka-USB-JACK-Samsung.html takie coś? ciekawe czy jest tam taki mały przetwornik analog/cyfrowy
Seba_LDZ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 ja to bym potrzebowal cos zeby do concerta 2 podlaczyc odtwarzacz mp3
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 o właśnie Panton, będę miał romans do Twojej kobitki jest aptekarska sprawa Adam, jak chcesz kupić gumki, to nie trzeba aż takiej konspiracji
Seba_LDZ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 o właśnie Panton, będę miał romans do Twojej kobitki jest aptekarska sprawa Adam, jak chcesz kupić gumki, to nie trzeba aż takiej konspiracji :polew: :polew: :polew: no to Ci sie udalo Kanu nie wstydz sie taki duzy a taki wstydliwy :polew: :polew:
Panton Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Adam ?? taaa.... Franciszek ps: Kanu potrzebuje szczepionki dla swojego dzieciaczka... :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Adam ?? taaa.... Franciszek ps: Kanu potrzebuje szczepionki dla swojego dzieciaczka... :gwizdanie: spoko spoko oby sie udalo zalatwic
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 qrde...faktycznie Krzysztof :> Nie wiem, czemu mi się skojarzyło, że Adam...
Bartas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ciezko dostac czy nie ? bo mam kumpla w hurtowni aptecznej
Rekomendowane odpowiedzi