żbik Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Do wieczór:) Widzę Panton, że nie próżnujesz.. Życzę powodzenia w rozkminianiu..
Panton Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Sebek miał się pojawić.... [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 23:26_________________________________________________a Ty Żbiku co tam ciekawego działasz? jak tam kluczyk śmiga... kodowanie się nie rozjechało...? a Tomka kluczyk wywaliłeś z pamięci kompa czy nie ruszałeś?
żbik Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Wszystko pięknie działa, Tomka kluczyk oczywiście wywalony.. Olej właśnie sobie wymieniłem i śmiga Samą klape bagażnika też otwiera - zapomniałem, że trzeba dłużej przytrzymać przycisk
Panton Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 noom to fura ogarnięta konkretnie... a co do klapy to kodowanie jest identyczne tzn. czy masz kluczyk bez klapy czy z klapą to kodowanie takie samo..... a wtedy jak sprawdzałeś to nie trzymałeś przycisku tylko naciskałeś... i to wszystko tłumaczy dlaczego klapa się nie otwierała..
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 dobry:D to co dzisiaj zapewne w porcie sie widzimy? będzie ktoś z kompem dzisiaj? bo mi sie poduszki zapaliły:P Kurde kupiłem wczoraj router do wi-fi skonfigurowałem tak jak trzeba i sięc jest ale internetu nie ma kurde i wróciłem na kabel standardowo A co do tego wzmacniacza to może bym wzioł ale dam jutro odpowiedz:P
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 a mnie dzisiaj nie bedzie :gwizdanie: nie chce mi sie
frugodh Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 mnie też nie ma dzisiaj. Bartas nic nie obszywamy, only renowacje i sprzedaż chemii do skór
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 ale gdzie wkoncu ?:Dsocimy dzisiaj ?
chriss Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 ale gdzie wkoncu ?:Dsocimy dzisiaj ? no właśnie real czy port Kamil co za router WiFi se kupiłeś bo ja muszę też kupić do kablówki jakiś tani albo switcha :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 :hi: podpisuję się pod pytaniem "Gdzie dzisiaj się spocimy" :?: :?: :?:
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 a ja jednak bede [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 14:10_________________________________________________do jkakiejs knajpy na sztejki njedzmy
Rekomendowane odpowiedzi