Seba_LDZ Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 siema ponownie /bartku w niedziele bedziesz ?? to dam Ci kosmetiksy i kilogram glinki trzeba pomysle czy by nie opchnac tego troche bo czuje sze to sie zmarnuje malo sie zuzywa na auto trzeba pomyslec no ale to obgadamy w niedziele jakby co
Bartas Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
marcindlug Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 jak juz Seba wspominal glinka to jakas magia gdybym nie pomacal osobiscie lakieru po glinkowaniu to nigdy w zyciu nie uwierzylbym ze to tak dziala ! polecam z czystym sumieniem !
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Gorące podziękowania dla Seby za glinkowanie mojego autka - flaszka się należy, efekty dużo lepsze, niż "zadowalające";D A teraz chwila wytchnienia dla mnie:)
Seba_LDZ Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 oj tam oj tam wazne ze zrobione i jest lepiej o to chodzi
Bartas Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Seba slyszalem ze Twoje palce sa boskie moglbys o tym cos wiecej powiedziec ;p
MarianekZg Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 :hi: Seba ja z ochotą odkupię ze 200g. tej glineczki :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 200g :shocked: cale opakowanie ma 200g a to starczy na wyglinkowanie calej gieldy samochodowej powaznie mowie
Bartas Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Seba to robisz glinka spota w niedziele ;p
Seba_LDZ Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 heheheh najpierw trzeba dokladnie umyc auto i glinke robic na mokro
Kimi Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Ohayoo :hi: O kurde, widzę, że glinka zrobiła furorę :D
Bartas Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 wczoraj plulem Marcinowi na auto i tarlem
Onkel Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Hejka chłopaki. Powiedzcie mi czy wiecie coś o tej firmie: http://www.snblodz.com.pl/ Na gruponie jest pranie tapicery za 59zł w skład wchodzi pranie foteli, boczków, jakaś tam kosmetyka. Za całe auto z gruponem pan chce 90zł więc myślę że się opłaca tylko nic nie wiem na temat tej firmy a boję się żeby czegoś źle nie zrobili...:/ Pozdrawiam
bartek1605 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Seba ktoś chce pomacać sobie glinką auto bierz 5 dyszek :gwizdanie:
marcindlug Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Hejka chłopaki. Powiedzcie mi czy wiecie coś o tej firmie: http://www.snblodz.com.pl/ Na gruponie jest pranie tapicery za 59zł w skład wchodzi pranie foteli, boczków, jakaś tam kosmetyka. Za całe auto z gruponem pan chce 90zł więc myślę że się opłaca tylko nic nie wiem na temat tej firmy a boję się żeby czegoś źle nie zrobili...:/ Pozdrawiam moi znajomi robili w sumie cztery auta u nich i byli bardzo zadowoleni z efektow. sam sie do nich wybieram jak ukoncze zabawe z wnetrzem
Rekomendowane odpowiedzi