MarianekZg Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 http://w-bieliznie.pl/ :slina: :slina: :slina: :kox: :kox: :kox: :kox: :decayed: :decayed: :decayed: no ale zeby zydzic na zdjeciach i rozciagac malutkie z istocka albo z czego innego to juz przegiecie :wallbash: :wallbash: ja sprzatam w stringach jadalnych przebij to :polew: :polew: ty, Seba co to są stringi jadalne :mysli: :?: :?: :?: nokian bardzo dobre na zimę właśnie też słyszałem takie opinie więc może będą gitez majonez Misiek w X3 mamy na zimę Nokiany i Grzegorz sobie chwali a'propos ktoś porysował całą bemke i poszła na lakiernie, skurwy...ny nawet w Szwecji :wallbash: Ania to pewnie Polacy :thumbdown: zazdrość przez nich przemówiła :thumbdown:
zlota1977 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 nie wiemy kto ale Ruski już się szykują
MarianekZg Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Dobra Seba - już się nie trudź znalazłem "jadalne stringi" :polew: Dla kobit w sam raz - cukiereczki do ciciania w pracy :decayed: BTW Seba nie znałem CIę z tej strony :decayed: [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 19:37_________________________________________________ nie wiemy kto ale Ruski już się szykują Aniula to Ruski takie bezczelne typy :baseball: :baseball:
zlota1977 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 nieeeeee Ruski będą walczyc o sprawiedliwość wiesz taka przyjaźń polsko-radziecka
chriss Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 z wieczora :hi: http://w-bieliznie.pl/ Kimi widzę że sobie nieźle radzisz tam w GD też ostatnio byłem wyważyć zimówki by szybko przełożyć jak będzie potrzeba a różnie może to być bo pogoda lubi płatać figle narazie jeżdżę na Fulda Kristall Gravito na takie było mnie stać jak je kupowałem ale zadowolony jestem chociaż będzie trzeba na następny sezon coś pomyśleć
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 heeh Mario wysprzatac domek ?? :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 oj tam oj tam taki zarcik sprzetam ale nie u znajomych :polew: :polew: :polew:
chriss Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 to by wyjaśniało dlaczego firme masz w stolicy [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 21:29_________________________________________________Seba żadna praca nie hańbi
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 no i wszystko jasne kurde Chriss myslalem ze to sie ukryje udawalem ze jestem grafikiem pedalem a tu masz mnie no ale mam nadzieje ze mnie nei wywalicie z klubu :embarrassed:
chriss Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 nie martw się wysprzątasz chałupę każdemu i będziesz mógł zostać :polew:
MarianekZg Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 heeh Mario wysprzatac domek ?? :polew: :polew: ale w "cukierkach" - tylko powiedz kiedy wpadniesz..................... ..................... aaa... już tam lepiej nie mów :polew: jak to się mówi: "Jedni lubią ogórki, inni ogrodnika córki" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: :polew: [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 21:49_________________________________________________ Puść Kasi esesmana kiedy masz wolny termin to nie będzie sprzątać chałupy :decayed:
sebastian_marat Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 czy ktoś może posiada lub wie gdzie można kupić przekaźnik :hi: Jaki przekaźnik chcesz? ja mam całe mnóstwo, a kupisz w każdym elektronicznym i pewnie w motoryzacyjnym Przyszła dzisiaj maseczka w kolorze, ale nie taka piękna jaka miała być
bartek1605 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 to poszukaj takiego 357 955 531 "krótki"
sebastian_marat Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 myślałem że jakiś normalny do wycieraczek?
Seba_LDZ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 heeh Mario wysprzatac domek ?? :polew: :polew: ale w "cukierkach" - tylko powiedz kiedy wpadniesz..................... ..................... aaa... już tam lepiej nie mów :polew: jak to się mówi: "Jedni lubią ogórki, inni ogrodnika córki" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: :polew: [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 21:49_________________________________________________ Puść Kasi esesmana kiedy masz wolny termin to nie będzie sprzątać chałupy :decayed: spoko najpierw zapytam Ciebie o pozwolenie mam tez show w lisciach palmy i granie na pianinie :P
bartek1605 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 myślałem że jakiś normalny do wycieraczek? tak
sebastian_marat Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 to nie mam, a swojego Ci nie dam
bartek1605 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 w łódce jest chuuuujnia z jego dostaniem albo takie są teraz te sklepy i szroty
Rekomendowane odpowiedzi