klysek Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 kuzwa skrobalem dzisiaj przednia szybe
Seba_LDZ Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 huhuhuhuhu na bogato chyba naprawde trzeba zimowki zlaozyc
klysek Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 wrecz jestem tego pewien ;(
klysek Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 zraz k**wa snieg mikolej sanki i drifty pierwistkiem z Q :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 heheheh zgadza sie oby tylko bez przygod zime przelatac
Kimi Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 szerokosci tam na tej mietle i uwazaj na siebie [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 06:11_________________________________________________a Kimiasz pewnie na silke polecial z rana klata plecy barki od tego sa poranki :polew: :polew: :polew: Niestety, nie O 5:50 się obudziłem i już nie mogłem zasnąć A na siłkę zasuwam poniedziałek, środa i czwartek po pracy :decayed:
klysek Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 KLATA,PLECY,BARKI OD TEGO SA CIEZARKI
Seba_LDZ Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 :> :> :> dokladnie taki sam tryb treningowy mam w czwartek po silc ejeszcze godzinka boksu tylko
klysek Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 :> :> :> dokladnie taki sam tryb treningowy mam w czwartek po silc ejeszcze godzinka boksu tylko moge ci ustawiac walki bede twoim agentem wcale nie drogim :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 :> :> :> dokladnie taki sam tryb treningowy mam w czwartek po silc ejeszcze godzinka boksu tylko No właśnie tu w Gdańsku w Gymnasionie nie ma żadnych zajęć ani z boksu, ani z kick-boxingu, są tylko w Warszawie A szkoda, bo mając tę kartę, co mam teraz, miałbym na te zajęcia wstęp darmowy. rkwon, tylko że ja na razie jadę ogólnorozwojowy - jeden trening na wszystkie partie mięśniowe (w sumie 12 ćwiczeń w 3 seriach po 12 powtórzeń każde), a Ty pewnie robisz na jednym treningu tylko określone partie, nie?
marcindlug Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 zestaw plazowy - klata i bic
kanu Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 w ten słoneczny mroźny dzień
Seba_LDZ Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 :> :> :> dokladnie taki sam tryb treningowy mam w czwartek po silc ejeszcze godzinka boksu tylko No właśnie tu w Gdańsku w Gymnasionie nie ma żadnych zajęć ani z boksu, ani z kick-boxingu, są tylko w Warszawie A szkoda, bo mając tę kartę, co mam teraz, miałbym na te zajęcia wstęp darmowy. rkwon, tylko że ja na razie jadę ogólnorozwojowy - jeden trening na wszystkie partie mięśniowe (w sumie 12 ćwiczeń w 3 seriach po 12 powtórzeń każde), a Ty pewnie robisz na jednym treningu tylko określone partie, nie? hhyhhyhyy Tomcio spoko jak jeszcze troche podrosne to pomyslimy bedziesz pierwszy do ktorego sie zwroce Kimiasz nom robie ABC pon plcey biceps sroda klata triceps i czwartek barki nogi boks
MarianekZg Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 można zacząć weekend :beach: :dance2: :decayed: jutro na 12.30 wymiana kapetków , w Niedzielę na 15.00 po znajomka żeby go zawieźć na poprawiny i potem przywieźć więc chyba weekend raczej
Rafal1988Lodz Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=225445.0 panowie pomozcie ;(
Panda z Teksasu Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 ja polecam Dja do wszystkiego
Rekomendowane odpowiedzi