Seba_LDZ Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 jeszcze nie lecialem w zadna trase bo tu po miescie jest jasno ale kurde ciemne pola jak wjechalem w dzialki kolo DJ po prostu znikaja wszedzie jest kurde jasno okazalo sie ze soczewki mialem mega brudne bylo na nich mleko po prostu przeczyszczenie dalo rade czad soczewice byly po prostu mega brudne z jednej i drugiej strony przelozylismy je w sumie z lamp Kamila ale tylko z tego wzgledu ze byly juz zlozone a nie chcialo nam sie ich spowrotem rozkrecac Kamilu dzieki za lampy zlozone sa wiec ja proponuje opierdolenie zaczepow poxylina i beda dzialac wiec moze by je na allegro wystawic za jakies grosze poleca chyba ze zostawiamy je bo w sumie mi sa nie potrzebne a Tobie mowiles ze zagracaja garaz opcja do przemyslenia jeszcze raz dziekuje :notworthy: :notworthy:
Panton Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 tez tak mialem kazde auto ktore bede posiadal w przyszlosci bedzie mialo ksenon w pierwszej kolejnosci. moc mozna zrobic pozniej święte słowa..... a ksenony skrętne to naprawdę za***isty wynalazek
Seba_LDZ Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 heheh do tego to jeszcze nie zarobilem zeby miec ale wszystko przede mna
Panton Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 nom i jutro 11 oczywiście będę pod Leclerem..... tylko jak się 5-10min spóźnię to nie krzyczcie bo lekarza mam a jak to z nimi bywa... mimo, że prywatnie cholera wie o której wejdę i wyjdę.... ale do 11 damy radę [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 20:36_________________________________________________ heheh do tego to jeszcze nie zarobilem zeby miec ale wszystko przede mna wszystko przed nami a skrętne podobnie jak ACC to bardzo fajne wynalazki....
klysek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 a mnie jakos sentyment naszedl i sobie studniowke ogladam sowoja
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 teraz czekamy na opinie bartka - co do hid'ow:)
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Bozenka z Klanu NAGA sesja =P obejrzyjcie - wspominalem o tym;p Zawiedziony jestem troche obrotem akcji, ale Bozenka calkiem calkiem
Bartas Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 farela przyniosl zamiast ukluc bozydara :gwizdanie: chociaz rysio nie umarl by po zdezeniu z pudlami
bartek1605 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 albo mam kurfa zwidy bo zajebiaszczo świeci przed a dalej już kiepścizna
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 od 2.44 leca takie teksty, ze juz widac ochote Bozenki [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 21:56_________________________________________________ albo mam kurfa zwidy bo zajebiaszczo świeci przed a dalej już kiepścizna za nisko?
klysek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 ale DJ to nie jest cale bo on pozniej ja dogonil i mowi kladz sie szmato bedziesz pruta i wtedy ucieka poraz drugi :polew: :polew:
Panton Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 tępa ta laska strasznie..... i to nie gra aktorska...tylko całokształt ją zdradził....nic ciekawego
bartek1605 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 powiedziałbym że są teraz troche za wysoko, ale na spocie się doreguluje
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 tępa ta laska strasznie..... i to nie gra aktorska...tylko całokształt ją zdradził....nic ciekawego Panton, nie jestem stalym widzem klanu, ale mowie tylko, ze Bozenka calkiem calkiem - nie mam tu na mysli ani jej gry aktorskiej, ani inteligencji, bo przeciez gra osobe, ktora nie jest. Ocenialem tylko i wylacznie urode, bo nie znajac dziewczyny nie moge oceniac ww. cech:)
Zalotka_LDZ Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 ze Bozenka calkiem chyba zapomniałeś, że ja też tu czasem zaglądam....ehh :thumbdown:
klysek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 ze Bozenka calkiem chyba zapomniałeś, że ja też tu czasem zaglądam....ehh :thumbdown: nie wiem co masz na mysli :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: podpadles
Bartas Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 przy jednej misce i kot zdechnie :kox: Grusia ..... nie lam sie
Rekomendowane odpowiedzi