klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ja pier*&%ole jeden kwitek z US i czekma tydzien i niema a auto stoi k**wa mac
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 http://ryjbuk.pl/wyznanie-286997 heheh mocne Klysiu jebnij tam kogos w potyliczke niech sie ogarnie
MarianekZg Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 http://ryjbuk.pl/wyznanie-286997 heheh mocne Klysiu jebnij tam kogos w potyliczke niech sie ogarnie :grin:
MarianekZg Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 a ja witam z urlopu nie osłabiaj ludzi - ja dopiero urlop "majowy"
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 no i gra gitarra tablice PL juz na padzierzu wisza koniec wyzwania pt."Rejestracja sprowadzanego pojazdu" ---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:39 ---------- !rudy miał zamowienie na zderzak do golfa :grin:
MarianekZg Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 no i gra gitarra tablice PL juz na padzierzu wisza koniec wyzwania pt."Rejestracja sprowadzanego pojazdu" ---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:39 ---------- :gicior: to chyba troszkę polatasz z wieczorka :grin:
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 no i gra gitarra tablice PL juz na padzierzu wisza koniec wyzwania pt."Rejestracja sprowadzanego pojazdu" ---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:39 ---------- :gicior: to chyba troszkę polatasz z wieczorka :grin: juz odstawilem na parking trzeba oszczedzac ON :grin::grin:
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 a u mnie na osiedlu za***ali znowu samochod tym razem peugeot 407 ale pelen wypas byl
gizmus2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 :hi: Doobra kto mi powie jak zrobić, żebym miał tak jak na starym forum. Chce, żeby kliknąć sobie linka do wątku i pokazywał mi się od pierwszego nie przeczytanego postu.
klysek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 :hi:Doobra kto mi powie jak zrobić, żebym miał tak jak na starym forum. Chce, żeby kliknąć sobie linka do wątku i pokazywał mi się od pierwszego nie przeczytanego postu. ja tak miałem seryjnie zrobione nic nie ustawiałem
Seba_LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 08:40 ---------- Previous post was at 08:38 ---------- na mily poczatek c**jowego dnia hmm znaczniki nie dzialaja ?
klysek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 08:40 ---------- Previous post was at 08:38 ---------- na mily poczatek c**jowego dnia hmm znaczniki nie dzialaja ? słaba te dziewoja
Rekomendowane odpowiedzi