Seba_LDZ Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Opublikowano 1 Maja 2012 no tak bo to jest jak z kucharzami menu wolno przegladac :P
MarianekZg Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 no tak bo to jest jak z kucharzami menu wolno przegladac :P
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 Nie spimy zwiedzamy Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
kanu Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 ładnie imprezujecie za mną chrzciny a dzisiaj roczek małego będzie... Panowie i panie, mała awaria, nie świeci mi w ogóle 3 światło stopu w klapie (to na górze klapy), komputer powiadomił mnie już, że awaria, co mogło paść cały ten pasek czy może jakaś żaróweczka tylko i reszta podpięta może szeregowo i dlatego nie świecą? Wymiana pewnie nie będzie najłatwiejsza i pewnie skończy się wymianą całości, zatem pytanie ktoś się na tym zna i nie połamie plastików i wspomoże z wymianą? (ale dopiero pewnie jak kupie drugi zestawik) any idea?
marcindlug Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 i tasma klejaca ! no i bez wd40 tez nie robota...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 tasma klejaca dobra rzecz ---------- Post dopisany at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ---------- nie spimy zwiedzamy ---------- Post dopisany at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ---------- nie spimy zwiedzamy
frugodh Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 A mi się dzisiaj klocuszki zapaliły i znów będzie wydatek. Pytanie, tylne klocki też mają czujniki czy tylko przednia oś?
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 A mi się dzisiaj klocuszki zapaliły i znów będzie wydatek. Pytanie, tylne klocki też mają czujniki czy tylko przednia oś? o to nawet ja wiedzialem czyli dobry szpec ze mnie a tak w ogole to
Teofilow90 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Witam wszystkich jestem świeżak kiedy jakis spocik żeby zawitać i mam też pare pytanek Ja i Moje Autko Pozdrawiamy :]
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Witamy kolege z teo się spora ekipa zaczyna robić
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 ale sobie uzupełniłem konto na forum kurcze:D
Teofilow90 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 ej ej kiedy jakis spocik jest i ma ktos z łodzi tez 2.6 v6 zeby podpytac o pare rzeczy
chudy13101980 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 miałem ten sprzęt z sześć lat temu ku---wa ile ja na niego kasy straciłem
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 ej ej kiedy jakis spocik jest i ma ktos z łodzi tez 2.6 v6 zeby podpytac o pare rzeczy spocik mysle ze w niedziele o 18 a takiego silnika chyba u nas CI brak znaczy z tych co przyjezdzaja to wydaje mi sie ze raczej napewno
Rekomendowane odpowiedzi