Seba_LDZ Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 siemaaaaaaaaaaaaaa Aniaaaaaaaaaaaaa pewnie ---------- Post dopisany at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ---------- heeh Ale wiesz co wczesniejszy avatar mi sie bardziej podobal :/ ---------- Post dopisany at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- DJ a gdzie Twoj avatar ?? ---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- :polew::polew: ZAGADKA : - Jednego. - Ilu jasnowidzów potrzeba do zmienienia żarówki?
zlota1977 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 twój też jest suuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!
MarianekZg Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 he's alive :decayed:---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ---------- DJ i jego zwinne palce Jego dotyk czyni cuda :grin: Czyli viktoria :gicior:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 no w sumie tak [h=1]Moja żona Tajka 12[/h](My Thai Bride)70 min, Film dokumentalny, Australia 2011 poniedziałek, 05 listopada 21:20 | TVP 1 On - Anglik w średnim wieku, spienięża wszystko, co ma, by wziąć ślub z Tajką i wybudować dom w Tajlandii. Ona ciężko pracuje przy hodowli świń. Mąż jej nie pomaga - woli przesiadywać w pubie, w Tajlandii czuje się obco. Nie pracuje, uważa, że nie musi. Z pewnej wizyty z mieście nie wraca już na wieś. Na życie z nową żoną wydał wszystkie pieniądze, ale nie widzi sensu dalszego życia w tym kraju. Bohater wraca do Anglii zrujnowany i z poczuciem klęski. W jednym oboje się zgadzają - za pieniądze nie można kupić wszystkiego. ale film jest dzisiaj no chyba oblukam
Seba_LDZ Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 i co Wy k**wa na to powiecie hę ?
marcindlug Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 elegancka świnka... Twoja znajoma ?
Seba_LDZ Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 hahah nooooooooo jak dla Ciebie moze byc za 2 godziny u Ciebie u want it ?? :decayed::decayed:
marcindlug Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 w sumie to ja równie urodziwy... pasowalibyśmy do siebie
Seba_LDZ Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 w sumie to ja równie urodziwy... pasowalibyśmy do siebie ja pier**le przesadziles Marcin .... masz lusterko w domu ?? Stary jestes brzydszy :D :D :* MYK ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- :polew::polew::polew::polew: :naughty::naughty:
marcindlug Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 oj Seba Seba... jestes delikatny jak kula z pistoletu :*
Seba_LDZ Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 hahahahahaha jak bidet kiedys jak wchodzilem do czekolady czy gdzies tam indziej stal na bramce tai metro chlopczyk ja w chodze a o n do mnie ze Ty nie wejdziesz hyhyhy grzecznie mu powiedzialem ze nie jestesmy na ty to po 1 po 2 jest mlodszy ode mnie i jesli nie chce byc nie grzeczny powinien zwracac sie na Pan chyba ze chce byc niegrzeczny to mu jebne na co mi powiedzial niestety Pan wejsc nie moze bo ma Pan nie delikatne rysy twarzy jebnalem smiechem poklepalem go po ramieniu i wyszeldem ale za to tydzien pozniej jak przyszedlem powiedzial dobry wieczor Panu i wchodzilem ze znajomymi bokiem hehhe
marcindlug Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 no prawde ci powiedzial Ty ! a moze on cie podrywal ?
marcindlug Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 http://imageshack.us/a/img232/9841/129tmv.jpg wyglada na to ze dla niektorych troche tak jest
klysek Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 wy to wszyscy macie strasznie poniszczone mordy
Seba_LDZ Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 :decayed::decayed: no mialem mu jebnac hehehe ale w sumie dobry byl to go przytulilem :polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi