szczawik Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 yeah, that's f***** friday... piwo/leczenie i muzu muzu:decayed:
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 podleciałem z rana na Przybysza do 'spalonego' klienta ....................... :facepalm: masakra, nic - po prostu nic tam nie ma
Bartas Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 ależ fajnie się pod piątunio nawalić
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 ależ fajnie się pod piątunio nawalić jeśli tak mówisz to pewnie coś w tym jest
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 bezrobotni tak maja :banan: kur..rwa nie pomogę niestety
Bartas Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Misio dziekuję ale nie rządam pomocy jak coś się obije o uszy to owszem ale tak.... dziekuję ogólnie
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Misio dziekuję ale nie rządam pomocy jak coś się obije o uszy to owszem ale tak.... dziekuję ogólnie kur..a nie wygrałem w lotto więc nie pomogę - myślę o wszystkich cały czas - jak będzie temat to wy jesteście w pierwszej kolejności
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 a i ja o Tobie nie zapominam;) jeżeli się jutro będę kręcił po łodzi, to wezmę vag'a
Panton Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Uwaga, kierowcy! W piątek na ulicach pojawi się tajny superradiowóz na piratów drogowych [zdjęcia] na bogato kierwa co ? luzik..... na takie sprzęty antyradar z kilometra krzyczy więc mogą sobie latać gdzie chcą... a jeszcze ta tuba w grillu
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 podleciałem z rana na Przybysza do 'spalonego' klienta ....................... :facepalm: masakra, nic - po prostu nic tam nie ma Mariusz o tym widoku mowisz <br /><br /> teraz jestem ciekaw co z reszta hali jak to bedzie funkcjonowac
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 trzeba będzie wozić jakieś zagłuszacze na pasmo, w którym śmiga ichniejszy sprzęt (policyjny) - może to jest wyjście;]
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Trzeba beszie to oparencic Panie Barrku i ja biere
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 dzisiaj to się możemy tylko napić, bo mnie rodzinka po raz kolejny wk***a;/ Zagadka jest poza tym - konia z rzędem temu, kto wykuma, jak to jest, że golfisko IV po wymianie pompy paliwa chodzi dokładnie 1 dzień i za każdą wymianą pompy jest tak samo, a potem pompa już nie pompuje, tylko pyka, jakby była zatarta...
MarianekZg Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 podleciałem z rana na Przybysza do 'spalonego' klienta ....................... :facepalm: masakra, nic - po prostu nic tam nie ma Mariusz o tym widoku mowisz http://s8.postimage.org/3ut24txdd/2012_11_09_128.jpg <br /><br /> teraz jestem ciekaw co z reszta hali jak to bedzie funkcjonowac ja nie ogarniam ---------- Post dopisany 10-11-2012 at 01:10 ---------- Poprzedni post napisany 09-11-2012 at 23:35 ---------- Ty,Seba Jak to jest w poście wyżej fotka jest git a później w cyt. jest mała jak ...ujj :eusathink:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Mario no tak sie kladlem i nie kladlem ale w sumie teraz pyka 50 godzina bez snu wiec mysle ze sie drzemne momencik ok ??
Rekomendowane odpowiedzi