Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 klysiu zobacz to Unsquashable DSP 400 | SQUASH \ Rakiety do squasha Unsquashable | Rakiety do squasha, badmintona i tenisa. - erakiety.com no tez jest ok ale poweim wam ze juz sie nauczylem ze lepiej dac pare pln wiecej za cos markowego niz jakiego no name i zaraz kupowac nastepne jak to mówi moja teściówka - Nie stać mnie żeby kupować tanie rzeczy -coś w tym jest no powiem tak zakupiłem sobie dwie pary jeansow na ryniaszu 3 miechy pozniej jedne przetarte w kroku ale to pewnie ze mam tak tega pyte :polew:a drugie pekly w kroku jak kucalem a zakupilem w bardzo okazyjnej cenie jakies 2 lata temu dwie pary firmy Wrangler i chodze do dzisiaj jest moc
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 heheh a mi sie w koncu udalo odnalezc i oddznaczyc te cytaty bez sensu to jest raz uzylem i wiecej nie bede
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 przyznaj się, że na słowie "cytaty" wciskałeś za pierwszym razem "backspace" i poprawiałeś;D
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 kuzwa ja tu gadu gadu a jutro do roboty musze isc na troche chociaz
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 kuzwa ja tu gadu gadu a jutro do roboty musze isc na troche chociaz 07.01.2013
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 kuzwa ja tu gadu gadu a jutro do roboty musze isc na troche chociaz 07.01.2013 koniec swiata kurcze nie mam zadnego gadzetu w robocie zeby odtluscic grill bo bym go jutro dip-em chlasnal
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 przyznaj się, że na słowie "cytaty" wciskałeś za pierwszym razem "backspace" i poprawiałeś;D nawet raz
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 weź od Ewci zmywacz do paznokci i delikatnie przeleć i będzie git majonez ewentualnie benzynę ekst. z apteczki domowej
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 weź od Ewci zmywacz do paznokci i delikatnie przeleć i będzie git majonez ewentualnie benzynę ekst. z apteczki domowej z barku
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 :facepalm: spirytus skażony weź, jak ci benzyny szkoda ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ---------- chociaż tego to jeszcze bardziej będzie szkoda
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 :facepalm: spirytus skażony weź, jak ci benzyny szkoda ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ---------- chociaż tego to jeszcze bardziej będzie szkoda cos jutro pomysle a długo schnie ten dip ? i ile razy szprejnac 2-3 ?
Gość SpongeBob Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Klysiu z widlaka spusc benzyne
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Klysiu z widlaka spusc benzyne i to jest mysl
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 :facepalm: spirytus skażony weź, jak ci benzyny szkoda ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ---------- chociaż tego to jeszcze bardziej będzie szkoda cos jutro pomysle a długo schnie ten dip ? i ile razy szprejnac 2-3 ? zobaczysz jak kryje i na ile ci wystarczy - całej puchy ci przecież nie dałem myślę, że na dwa razy powinno pokryć góra trzy
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 :facepalm: spirytus skażony weź, jak ci benzyny szkoda ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ---------- chociaż tego to jeszcze bardziej będzie szkoda cos jutro pomysle a długo schnie ten dip ? i ile razy szprejnac 2-3 ? zobaczysz jak kryje i na ile ci wystarczy - całej puchy ci przecież nie dałem myślę, że na dwa razy powinno pokryć góra trzy spoko to zawijam w liscie musze sie wyspac przed lakierowaniem
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 no no, co by ci łapka nie drżała w trakcie Miłej nocki
pocas Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Mariusz, też miałeś taki miękki hamulec po swapie hebli?
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 ocho zaczyna sie miekki pedal jak to brzmi
Rekomendowane odpowiedzi