Panda z Teksasu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 wiecie czy ten bagażnik dla Miska to aktualne?
klysek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 raczej tak jak ogloszenie nie zdjete
MarianekZg Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 wiecie czy ten bagażnik dla Miska to aktualne? No przecież pisałem ci PW
klysek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 nie mam żadnego pw moze nie masz na forum takiej opcji wykupionej
pocas Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na razie jest progres - działają tylne drzwi, tylko nie wiem, czy szyba również, a nie przekonam się , póki nie założę wszystkich przycisków w drzwiach kierowcy;) kolacja i druga strona czeka:) Jeszcze się dowiem, czy dziewoja na próbie dzisiaj jest i zobaczymy, czy pojadę Zawsze mnie martwi ta zielona lampka obok Twojego nicka... ;] Wiem wtedy że gładzisz komputer, a nie moją dziwkę ;]
klysek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Myślisz tak moze byc ja mam najnizszy abonament i nie ma wielu emotow tylko te podstawowe
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaha:P to ja pirace bo nie mam żadnego
MarianekZg Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 nie ważne - ogłoszonko ważne potrzebne fanty na Maj na 3/4 dni. Jak masz możliwość podrzuć kiedyś na spota, wezmę przymierzę zobaczę i może będzie git majonez
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 to wezme w niedziele to zobaczysz ja to nawet nie wiem jak to się zakłada więc nie powiem czy pasuje ale jak tak kładłem na relingi to pasował na szerokość ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ---------- albo jak chcesz to podbij do mnie to przymierzysz:D
MarianekZg Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 to wezme w niedziele to zobaczysz ja to nawet nie wiem jak to się zakłada więc nie powiem czy pasuje ale jak tak kładłem na relingi to pasował na szerokość---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ---------- albo jak chcesz to podbij do mnie to przymierzysz:D za bardzo nie mam kiedy najbezpieczniej będzie w Niedzielę na spota ---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- chociaż nie wiem czy dotrę miałem nie pić a tu mnie kumpel na "księżycówkę" zaprosił
pocas Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ej wlasnie kurfa. Czemu ja nie mam takich emotów jak Wy?
klysek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 to wezme w niedziele to zobaczysz ja to nawet nie wiem jak to się zakłada więc nie powiem czy pasuje ale jak tak kładłem na relingi to pasował na szerokość---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ---------- albo jak chcesz to podbij do mnie to przymierzysz:D za bardzo nie mam kiedy najbezpieczniej będzie w Niedzielę na spota ---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- chociaż nie wiem czy dotrę miałem nie pić a tu mnie kumpel na "księżycówkę" zaprosił nie badz mietka pyta Mario ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ---------- Ej wlasnie kurfa. Czemu ja nie mam takich emotów jak Wy? bo nie oplacasz abonamentu RTV
MarianekZg Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 to wezme na zlota :gicior: ---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Ej wlasnie kurfa. Czemu ja nie mam takich emotów jak Wy? w ustawieniach porezaj a nie non stop tylko dziwkę i dziwkę
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 podłącz VAGa zrób logi i będą emotki
MarianekZg Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ej wlasnie kurfa. Czemu ja nie mam takich emotów jak Wy? http://a4-klub.pl/sugestie-uwagi-21/emotki-instrukcja-aktywowania-profilu-228362/
Rekomendowane odpowiedzi