Seba_LDZ Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 dzieki ze mi przypomniales szukam kabla nooo wypas jest
Seba_LDZ Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 :banan: ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- Panie Misioslawie wszystko ogarniete sie laduje sie
Seba_LDZ Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 :decayed: Dobry Dyrektorze Misiosławie dobry dyrektorze Marcinie dobry dyrektorze Szaaaaa kaaaaallll ---------- Post dopisany at 06:59 ---------- Poprzedni post napisany at 06:54 ---------- https://www.facebook.com/eryk.sadko uuuu Kamil kolega sie narazil bedzie mial wjazd na chate mam juz ip jego komputera adres domowy to jeszcze 5 min :polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 07:08 ---------- Poprzedni post napisany at 06:59 ---------- Bat na lewe zwolnienia - Finanse - WP.PL ---------- Post dopisany at 07:21 ---------- Poprzedni post napisany at 07:08 ---------- czytaliscie to ? Polska: Zabójstwo w Łodzi na ulicy Piotrkowskiej "Wieść niesie, że "zabójca z Pietryny" to Rafał Nazzal. Wcześniej delikwent nazywał się ... Samir Storm. W nocy z piątku na sobotę uderzył w twarz dziewczynę bo mu przeszkadzała, a następnie zamordował z zimna krwią 20 letniego łodzianina, który stanął w obronie uderzonej dziewczyny. Ugodził go dziewięć razy nożem, siedem z tych ciosów było śmiertelnych. Media o pochodzeniu zabójcy milczą, ciekawe co by było gdyby jakiś Polak zamordował jakiegoś "biednego" przedstawiciela cywilizacji tureckiej... Werdykt sądu będzie znany wkrótce. ehhh ja pier**le napalm na meczety i c**j z nimi ---------- Post dopisany at 07:31 ---------- Poprzedni post napisany at 07:21 ---------- eee to jade do urzeda co tu bede tak sam siedzial
Szakal Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 :decayed:czytaliscie to ? Polska: Zabójstwo w Łodzi na ulicy Piotrkowskiej "Wieść niesie, że "zabójca z Pietryny" to Rafał Nazzal. Wcześniej delikwent nazywał się ... Samir Storm. W nocy z piątku na sobotę uderzył w twarz dziewczynę bo mu przeszkadzała, a następnie zamordował z zimna krwią 20 letniego łodzianina, który stanął w obronie uderzonej dziewczyny. Ugodził go dziewięć razy nożem, siedem z tych ciosów było śmiertelnych. Media o pochodzeniu zabójcy milczą, ciekawe co by było gdyby jakiś Polak zamordował jakiegoś "biednego" przedstawiciela cywilizacji tureckiej... Werdykt sądu będzie znany wkrótce. ehhh ja pier**le napalm na meczety i c**j z nimi j**ani wyznawcy allaha czy cholera wie kogo ,oni po jednych pieniądzach są czy to turek czy arab...
kanu Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 no i zaraz weekend DeeJay nie zabaluj dzisiaj za mocno co byś jutro rano był do życia
frugodh Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 :hi:Siema typy. Pomożecie? Trzeba zalajkować profil Marbo Sport https://www.facebook.com/pages/Marbo-Sport-Professional-Fitness-Equipment/123711830995149 a póżniej zdjęcie mojej siłki https://www.facebook.com/photo.php?fbid=549628938403434&set=pb.123711830995149.-2207520000.1361527196&type=3&theater
Seba_LDZ Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Po ilu obietnicach Tuska zaśmiejesz się? - YouTube :polew::polew:
klysek Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Po ilu obietnicach Tuska zaśmiejesz się? - YouTube:polew::polew: :polew::polew: ja w 18 s przy tym malym bobasie juz sie usmialem :grin::grin:
Seba_LDZ Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Jak nie robić sobie loków - Sadistic.pl :polew::polew::polew::polew::polew:
klysek Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- masakra z wami tutaj :facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi