Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seba nie będziesz musiał jako trelinka w bagażniku siedzieć - Marcin tam będzie miał zawsze ze cztery komplety kół na przód :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie bedzie tak zle - doladowanie po biegach + kontrola trakcji i bedzie git ;)

Bartas - 270-280KM. w przyszlym tygodniu moze podjade na rolki i sprawdze

Opublikowano

w przyszlym tygodniu - w tym auto jest na drobnej korekcie i dodaniu kilku bonusow ;)

Opublikowano

:banan::banan::banan::banan:

rob rob lato sie zbliza zmontujemy promo video :D:P

Opublikowano

no zrobie... decyzja zapadla :decayed: tylko ja widze dwa problemy:

- i tak nie mam kiedy jezdzic swoim autem :/

- moje auto wyglada strasznie i nie nadaje sie na wystepy we filmie

Opublikowano

a jak stoi niezatankowane to juz nie chcesz ? ;)

Opublikowano

Jak Ty to robisz że przy takiej mocy auto jeździ ,a moje ma 150kunia tylko i odmawia współpracy?:shock3: Zdradź mi te tajniki ,może ja ze swoim sie źle obchodzę:grin:

Opublikowano

a ja nie ma turbiny:cry:

Opublikowano
Jak Ty to robisz że przy takiej mocy auto jeździ ,a moje ma 150kunia tylko i odmawia współpracy?:shock3: Zdradź mi te tajniki ,może ja ze swoim sie źle obchodzę:grin:

podstawowa sprawa - jak cos mi sie nie podoba to wstawiam auto do DJ i mowie ze ma naprawic :decayed: a biedny DJ chcac sie mnie pozbyc az przywalil sobie mlotkiem w palec :decayed:

Opublikowano

loteria - on tak zrobił i auto stoi:grin:

Opublikowano

podstawowa sprawa - jak cos mi sie nie podoba to wstawiam auto do DJ i mowie ze ma naprawic :decayed: a biedny DJ chcac sie mnie pozbyc az przywalil sobie mlotkiem w palec :decayed:

Właśnie ,uważaj bo moje auto u DJa już prawie 2 miechy stoi :grin: więc żebyś się nie zdziwił kiedyś jak nie będzesz mógł wyjechać :P

Opublikowano
Właśnie ,uważaj bo moje auto u DJa już prawie 2 miechy stoi :grin: więc żebyś się nie zdziwił kiedyś jak nie będzesz mógł wyjechać :P

spoko spoko - DJ lofcia moje auto prawie tak jak swoje wiec nie pozwoli zeby jakas buba je unieruchomila ;)

Opublikowano

Marcinku a moze by cos zrobic na zewnatrz auta co ?? ja chetnie moge w lato poswiecic czas i wypucowac Ci auto razem z odtluszczaniem polerowaniem glinkowaniem i woskowaniem :)

baaaardzo chetnie :) i zobaczymy czy tak tragicznie jest z jej stanem :) wizualnym :)

Opublikowano

heheh Twojemu to juz nic nie pomoze :D heheheh

a ja swoim zajebale w inne auto

:/ yhhh kuzwa taaak zaprkowalem po silowni :/

zdezak troche lakieru brak czorne wylazlo i przerysowana lampa :/

---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ----------

tylem oczywiscie :)

Opublikowano
Marcinku a moze by cos zrobic na zewnatrz auta co ?? ja chetnie moge w lato poswiecic czas i wypucowac Ci auto razem z odtluszczaniem polerowaniem glinkowaniem i woskowaniem :)

baaaardzo chetnie :) i zobaczymy czy tak tragicznie jest z jej stanem :) wizualnym :)

na ten rok najwazniejsza sprawa dotyczaca wygladu to felgi minimum 17" zeby duuuze heble wlozyc ;)