MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Seba nie będziesz musiał jako trelinka w bagażniku siedzieć - Marcin tam będzie miał zawsze ze cztery komplety kół na przód :decayed:
marcindlug Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 nie bedzie tak zle - doladowanie po biegach + kontrola trakcji i bedzie git Bartas - 270-280KM. w przyszlym tygodniu moze podjade na rolki i sprawdze
marcindlug Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 w przyszlym tygodniu - w tym auto jest na drobnej korekcie i dodaniu kilku bonusow
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 :banan::banan: rob rob lato sie zbliza zmontujemy promo video
marcindlug Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 no zrobie... decyzja zapadla tylko ja widze dwa problemy: - i tak nie mam kiedy jezdzic swoim autem :/ - moje auto wyglada strasznie i nie nadaje sie na wystepy we filmie
Bartas Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 jak stoi zatankowane to ja moge pojezdzic zeby sie nie zastalo
marcindlug Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 a jak stoi niezatankowane to juz nie chcesz ?
Bartas Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 na jakis czas moge wstawic w zamianke swoja
Szakal Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Jak Ty to robisz że przy takiej mocy auto jeździ ,a moje ma 150kunia tylko i odmawia współpracy? Zdradź mi te tajniki ,może ja ze swoim sie źle obchodzę
marcindlug Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Jak Ty to robisz że przy takiej mocy auto jeździ ,a moje ma 150kunia tylko i odmawia współpracy? Zdradź mi te tajniki ,może ja ze swoim sie źle obchodzę podstawowa sprawa - jak cos mi sie nie podoba to wstawiam auto do DJ i mowie ze ma naprawic a biedny DJ chcac sie mnie pozbyc az przywalil sobie mlotkiem w palec
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 loteria - on tak zrobił i auto stoi:grin:
Szakal Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Jak Ty to robisz że przy takiej mocy auto jeździ ,a moje ma 150kunia tylko i odmawia współpracy? Zdradź mi te tajniki ,może ja ze swoim sie źle obchodzę podstawowa sprawa - jak cos mi sie nie podoba to wstawiam auto do DJ i mowie ze ma naprawic a biedny DJ chcac sie mnie pozbyc az przywalil sobie mlotkiem w palec Właśnie ,uważaj bo moje auto u DJa już prawie 2 miechy stoi więc żebyś się nie zdziwił kiedyś jak nie będzesz mógł wyjechać
marcindlug Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Właśnie ,uważaj bo moje auto u DJa już prawie 2 miechy stoi więc żebyś się nie zdziwił kiedyś jak nie będzesz mógł wyjechać spoko spoko - DJ lofcia moje auto prawie tak jak swoje wiec nie pozwoli zeby jakas buba je unieruchomila
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 Marcinku a moze by cos zrobic na zewnatrz auta co ?? ja chetnie moge w lato poswiecic czas i wypucowac Ci auto razem z odtluszczaniem polerowaniem glinkowaniem i woskowaniem baaaardzo chetnie i zobaczymy czy tak tragicznie jest z jej stanem wizualnym
Bartas Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 a Sebunio może mi wypolerujesz auteczko od razu, dziś byłem na myjni i klękajcie narody
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 heheh Twojemu to juz nic nie pomoze heheheh a ja swoim zajebale w inne auto :/ yhhh kuzwa taaak zaprkowalem po silowni :/ zdezak troche lakieru brak czorne wylazlo i przerysowana lampa :/ ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- tylem oczywiscie
marcindlug Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Marcinku a moze by cos zrobic na zewnatrz auta co ?? ja chetnie moge w lato poswiecic czas i wypucowac Ci auto razem z odtluszczaniem polerowaniem glinkowaniem i woskowaniem baaaardzo chetnie i zobaczymy czy tak tragicznie jest z jej stanem wizualnym na ten rok najwazniejsza sprawa dotyczaca wygladu to felgi minimum 17" zeby duuuze heble wlozyc
Rekomendowane odpowiedzi