DeeJay_Kill Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Chyba sobie kupię płytę, bo mi się dzieciństwo przypomina;D
szczawik Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 hehe, aqua:decayed: jest jakis jeden ich teledysk co przypomina level z battlefield 3 - metro:grin:
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Chyba nagram płytę;D---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ---------- Jak patrzę na tą Lene, to ona ma tyle energii, że by człowieka zajeździła;p
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ukradli audi i wpadli - Expressilustrowany.pl skurwielowi tylko rece i nogi uciac
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Złoże tego złoma i się odezwę DJ! I co? Bedziesz mial chwile?
frugodh Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ukradli audi i wpadli - Expressilustrowany.plskurwielowi tylko rece i nogi uciac Ja pie###le w jakim ja państwie mieszkam że goście kradną fury, policja ich łapie i nawet nie zamyka, za 2 miesiące znów ta sama akcja.;/. Od razu rękę ujeba# takiemu i by się nauczył albo z 15 lat mu dać w jakieś dziurze gdzie by go karmili chlebem z masłem bez telewizji, bez dostępu do żadnych rozrywek.... wrrrr zdenerwowałem się
kanu Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 jak czytam te artykuły, po co w ogóle łapią tych złodziei, tylko papierologię robią i nic z tego nie wynika... Kobieta muzykalna
klysek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 a ja powrocilem z wesela dzisiaj DJ bedzo ladnie grasz na tej fujarce
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2013 http://fajna.org/upload/20130604232400uid1.jpg
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 dostalem wlasnie wezwanie do sadu
klysek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 dostalem wlasnie wezwanie do sadu Kasia ci sprawe rozwodowa zalozyla z orzeczeniem o winie ze jestes alkoholikiem
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Na linie nad wodą w Arturówku. 120-metrowa trasa zawieszona 15 m nad stawem [FILM] - Expressilustrowany.pl ktos chcial zjazd na linie ---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- dostalem wlasnie wezwanie do sadu Kasia ci sprawe rozwodowa zalozyla z orzeczeniem o winie ze jestes alkoholikiem nie ten wuj co mi samochod zwinal a wczorajszej nocy kolejny tylko teraz a3
klysek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Na linie nad wodą w Arturówku. 120-metrowa trasa zawieszona 15 m nad stawem [FILM] - Expressilustrowany.pl ktos chcial zjazd na linie---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- dostalem wlasnie wezwanie do sadu Kasia ci sprawe rozwodowa zalozyla z orzeczeniem o winie ze jestes alkoholikiem nie ten wuj co mi samochod zwinal a wczorajszej nocy kolejny tylko teraz a3 widocznie jakis milosnik audi
xXPiotrekXx19 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 siema mam na imię piotrek mam 21 lat. jestem na tym forum zarejestrowany już od jakiegoś czasu lecz nigdy do tej pory nie miałem okazji przejechać się na spota z powodu pracy w weekend ale ma to się zmienić od lipca i chciał bym zacząć przyjeżdżać na te spoty i tu jest pytanie jak w ogóle wygląda taki spot pytam ponieważ to jest moje pierwsze audi i pierwszy raz w życiu zarejestrowałem się na takim forum i powiem szczerze że bardzo mi sie spodobało
Rekomendowane odpowiedzi