Adrian3131 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 podobno w wszystkich da rade zamontowac co maja koncówke 064. u tego faceta co kupowałem tez matuje i powiedział ze da sie zrobic ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ---------- a jaki musiał by byc moduł??? moj bedzie dobry??? ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- jak nie da rady to kupie drugi inny moduł tak moze byc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3131 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 a mozna tak zamienic na inny moduł???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Modul bedzie śmigal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ogarnial ktos Tu przerobke na 4 el szyby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Żaden problem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 DJ widze ze masz tylko pozytywne wspomnienia z rzezbienia 4 el szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Bry Łódź?? D-J czasu Ci na sen zabraknie po tym rezaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Seba wreszcie ogarnalem wszystko prazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 :hi:bry ! Seba dzięki za kawulca (nastepny w czerwcu) hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 co mam się martwić.. każdy ma jakieś problemy, ale akurat elektryczne szyby umiem zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 No to miód malina sądzę że przy okazji warto też by było puścić wiązki do grzanych d*p? Da radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 sie kuzwa za robote wezcie a nie bedziecie spiecia w samochodzie robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Też dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Tylko że omnibus ze mnie żaden jeśli chodzi o motoryzację to pozostaje mi tylko szukać wszystkiego co jest potrzebne do realizacji planów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ja ci moge wyrezac kiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Kiere to będę chciał zmienić ale na taką 3-ramienną z a8 d3 z multifunkcją ale na spokojnie, mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Klysiu sprzedales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Klysiu sprzedales? nie... juz zapomniałem nawet ze ja sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi