Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
egzakly Dj bys sie wstydzil :) 5:30 juz widno jest i mozna zaczynac a nie prawie w poludnie o 9:15 :D

juz zmarnowales przynajmniej 4 godziny :D

O 9:15 to ja popoludniowa herbatke spijam! ;)

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja 3 kawke :)

Opublikowano
:D byle do weekendu dotrwac... I bedzie upalanie :)
Opublikowano

:hi:

:D byle do weekendu dotrwac... I bedzie upalanie :)

:naughty: gdzie tu się klika "Lubie To" :decayed:

Opublikowano

Koledzy ma ktos znajomosci z dobrym rzeczoznawca? PZU jak to na taka firme przystalo troche cienko mi ocenila szkode i oczywiscie na zamiennikach...

Opublikowano

Normalka. Ja mam ale w Skierniewicach, miałem podobną akcję z Hestią, ratuje Cie tylko ocena niezależnego rzeczoznawcy i sąd.

Opublikowano

niestety potwierdzam - mam tylko nadzieję, żenie podpisałeś kosztorysu, a jedynie zakres uszkodzeń;)

Opublikowano

teraz chyba nie drukują w PZU tylko wysyłają mailem, a nawet jak podpisał to oznacza to tylko że się zapoznał;) i w niczym nie przeszkadza

Opublikowano
teraz chyba nie drukują w PZU tylko wysyłają mailem, a nawet jak podpisał to oznacza to tylko że się zapoznał;) i w niczym nie przeszkadza

zgadza się, kosztorys wysyłają na skrzynke na twoje żadanie

najlepiej odrazu brać ogarniętego prawnika w tych rzeczach, przy wezwaniu przedsądowym wypłacają ci danine -20% papugi

Opublikowano

z tym że raczej nie wypłacą bez sądu:P ja od PZU ostatnio dostałem 600zł za dotknięcie zderzaka z tyłu, ale nie było nawet śladu:) Dj coś mi kiedyś wspominałeś że robiłeś komuś auto hold w B7, dobrze pamiętam?

Opublikowano

ostatnio kolega zrobił tak jak pisałem i nie doszło nawet do sprawy (jedno dobrze uargumentowane pismo), na koncie z 1700 zrobiło mu się 3500 :wink:

Opublikowano

robiłem a s5 pocasowym, a w b7 aha to nie wiem, czy był;p w passacie b6 można zrobić, w a4 b7 - musimy doczytać:)

Opublikowano

witajcie koledzy,.

kolega z łodzi poszukuje ogarnietego diagnostę żeby zlogować golfa 5 1.9 105 koni i poszukac problemów których aso nie znajduje,.

pomoże ktos, namiary na PW, dzieki i pozdrawiam

Opublikowano

:hi:aloha :)

witajcie koledzy,.

kolega z łodzi poszukuje ogarnietego diagnostę żeby zlogować golfa 5 1.9 105 koni i poszukac problemów których aso nie znajduje,.

pomoże ktos, namiary na PW, dzieki i pozdrawiam

skoro aso nie znajduje to moze nie ma problemow ?? po co na sile czegos szuka ?? :)

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:decayed:

---------- Post dopisany at 07:28 ---------- Poprzedni post napisany at 07:28 ----------

ale się towarzystwo rozbujało od rana :cheesy: