MarianekZg Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 to jest w ogóle taki rozmiar dla płci pięknej (czyt. mężczyzn)
_jarkar_ Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Cześć, przymierzam się do A4 B5 w benzynce. Niestety na razie nic nie wiem o tym aucie. Czy ktoś z okolicy mógłby udostępnić swoje wozidło do obejrzenia, przymierzenia się? Opowiedział o eksploatacji auta, kosztach, może nawet przewiózł abym zobaczył co auto potrafi i jaki jest komfort jazdy? Planuję sprzedać swoja astrę G i poszukać jakiejś audiczki w kwocie do 6k pln. Nie wiem czy z taką skarbonką warto podchodzić do tematu? Moja lokalizacja: Łódź (okolice l'eclerca).
marcindlug Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Pewnie! Wpadnij na spota w niedziele i mysle ze uzyskasz odpowiedzi na wiekszosc pytan
Seba_LDZ Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Opublikowano 13 Marca 2014 wpadnij w niedziele na spota na włókniarzy jest kilka benzynek nie Marcin ?? pogadamy na miejscu
marcindlug Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 I wiecie co? Sprzedam! Zeby wam glupio bylo tylko ze to parch i ja bede musial doplacic :/
Bartas Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 ja bym swoje spylil ale nie stac mnie na dolozenie do innego
OficeR Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Poopijali sie czy co? Nawet psy tu d*pami nie szczekaja
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 weekend...w d*pach się Wam poprzewracało! trzeba pracować! Pamiętajcie, jak Adolf radzi: Arbeit macht frei!!!
MarianekZg Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 weekend...w d*pach się Wam poprzewracało! trzeba pracować! Pamiętajcie, jak Adolf radzi: Arbeit macht frei!!! Obama i tak Cię ..... :grin: Ewentualnie Putin :decayed:
OficeR Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Zadna praca ani zaden weekend przyznac sie ze juz w Bukowinie wode chlejecie i zodyn sily nie ma aby cos naskrobac na forum
MarianekZg Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Siedząc w BT nie raz i nie dwa pisało się na forum z ludźmi, którzy byli w drugim pokoju lub na piętrze niżej - weekend po prostu co prawda zjebany pogodowo ale jednak BTW :hi:Elita
Seba_LDZ Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 Aloha w bukowinie jest specjalny temat bukowina live i wstawia sie zdjecia zgonow hyhyhhhy
OficeR Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Aloha w bukowinie jest specjalny temat bukowina live i wstawia sie zdjecia zgonow hyhyhhhy To mnie przekonuje aby na nastepny rok sie zastawic i pojechac
Radek89 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Witam panowie mam prośbę potrzebuje na dniach przymierzyć felgi 18" i 19" to w 100% ułatwi mi decyzję jakie felgi kupić na sezon bez tego nie potrafię się zdecydować czy macie możliwość mi pomóc z góry dziękuje za pomoc
marcindlug Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 "Masz felgi dwadzieścia dwa i pół Nikt nie ma takich wielkich kół Tylko ty masz takie koła tu, dobra To twój autobus, neoplan" taka sytuacja...
Rekomendowane odpowiedzi