Seba_LDZ Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?t=160&v=wQaEk6xgRTQ Seba, Ty jak już wyrwiesz hiciora z sieci to już nie ma ...uja we wsi sie wie kosior co ?
kanu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 a szwedzki znasz ? ani szwedzkiego ani Szwedek english starczy maj nejm iz
Seba_LDZ Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 to teraz juz tylko lojalka i Sztokholm wita
Panton Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Łódź to zajeebiste miasto....przykład:Usługa serwisowa X - cena:ASO Audi Łódź: 1500zł (dzwoniłem dwa razy w odstępie 2 miesięcy)ASO Audi (na Połczyńskiej) Warszawa 450złASO Audi (Marszałek) Częstochowa 500zł Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Panton
MarianekZg Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nic tylko nasze "statki" w ASO Łódź serwisować BTW DJ zastrzelę gościa, u którego zamawiałeś przewód gumowy !!!!!!!!!!!! Daj mi tylko namiary na typa
Panton Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 hee....wszędzie jaja i kompetentni ludzie
MarianekZg Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nienawidzę rozkręcać czegoś a następnie składać z powrotem na tych samych (starych) gratach jeszcze jak to by była kwestia dwóch śrubek to jeszcze ....
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 to trzeba mieć pretensje do jednej firmy z Traktorowej;p Jutro ogarniemy sprawę, Misiek:)
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 wkurzyłem się, bo mi nie odpalił... i jak tam stanął, tak tam stoi;p Jutro przyjdzie jego czas, jak mu klemy zapnę. Aha - Panton - jak coś, to dzwoń śmiało, bo ostatnio nie wstrzeliłeś się w dobry moment dwukrotnie;p
Panton Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) aaa nic pilnego - chciałem się tylko upewnić czy deszczówka spłynęła na Twoje podwórko Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Panton
mariuszolek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie wiem jak przyjmujecie tu świeżaków, ale chciałem się nieśmiało przywitać w temacie Jestem z bałut i nie zgadniecie, też mam A4 Baaa nawet kupuję części od rudego! Poznałem już kilku z Was przy okazji samochodowych tematów, zapowiada się dobre towarzystwo. Pewnie zajrzę kiedyś na jakiś spocik, może nawet znajdzie się okazja do wspólnego alkoholizowania się... Tymczasem w ramach wpisowego: https://youtu.be/Me9ObCVQnoU Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez mariuszolek
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Siema Mariusz okazja zapewne będzie nie raz i nie na jedno ...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tymczasem w ramach wpisowego: https://youtu.be/Me9ObCVQnoU Będą z niego ludzie;D
Seba_LDZ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 to w koncu masz na imie Mariusz czy Olek ?
mariuszolek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) to w koncu masz na imie Mariusz czy Olek ? Mariusz na szczęście Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez mariuszolek
kanu Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 DJ - jak nie zaśnieży dróg to dojadę w jednym kawałku na letniakach do Ciebie jutro z rana
Rekomendowane odpowiedzi