Seba_LDZ Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ano sie czlowiek dorobil to odrazu zrobilem aktualizacje w profilu
Panton Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3818863,makabryczny-wypadek-na-ul-przybyszewskiego-zginela-kobieta-zdjecia,id,t.html Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Panton
Seba_LDZ Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3818863,makabryczny-wypadek-na-ul-przybyszewskiego-zginela-kobieta-zdjecia,id,t.html uhhh kuzwa juz widze jak jechal z przepisowa predkoscia ... przy 50 bo chyba tam tyle jest by kobity nie rozerwalo raczej ehhhhh to kiedy uciekamy na nowe forum ? bo mnie tu jakies sluchy dochodza ze tu sie cuda zaczynaja dziac
Seba_LDZ Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 eee ja to tez nie wiem w sumie jakies dziwne sytuacje na fb czytalem ale o co tam chodzi to nie wiem wiem ze duuuuuuuzo ludzi dostalo bana ale za co nie mam pojecia
kanu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 kiedyś takie rzeczy się działy jak nastolatki, zwane dalej dziećmi neostrady, dostawały uprawnienia adminów na forach, IRC itd a tu nie wiem ocb dlatego pytam generalnie widzę, że nacisk na jakieś flugi jest, może stąd czystki
Seba_LDZ Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 hyh tego nie wiem ale od nas z lodzkiego tez pare osob polecialo
kanu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 a jest gdzieś prowadzona czarna lista na tapecie ? czy tylko mastahmoderatoradmin wie ?
Seba_LDZ Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 tylko mastahmoderatoradmin wie
kanu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 no cóż niech się dzieje wola życie nie kończy się na internetowych forach
Panton Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Uuuu kurde nie mam fejjjjsa i jestem nie na czasie. O co kaman? Proszę o więcej info.ps: w razie czego odpali się forum na innej maszynie i będzie gdzie pierrrdolić głupoty i duuupy wklejać Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Panton
Magdalenah Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 W d..tzn nosie z FB o to chodzi podobno jak dla mnie to nie klejąca się historia. Generalnie bo ktoś coś powiedział to wyleciał albo coś zrobił. Przy czym wiadomo ja nie akceptuje takich zagrań. Dla mnie czyn jest ważny a nie co kto napisał jak się zdenerwował.Nie ważne. Generalnie bez nich jest pusto a ZK to chyba by mi nie brakowało. A raczej napewno. Władza widać po jakimś czasie traci zdolnosc trzezwej i sprawiedliwej oceny Sytuacji MariuszOlek oni tak mają refleks szachisty także się nie zrażaj MariuszOlek oni tak mają refleks szachisty także się nie zrażaj
RicS3 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 W d..tzn nosie z FB o to chodzi podobno jak dla mnie to nie klejąca się historia. Generalnie bo ktoś coś powiedział to wyleciał albo coś zrobił. Przy czym wiadomo ja nie akceptuje takich zagrań. Dla mnie czyn jest ważny a nie co kto napisał jak się zdenerwował.Nie ważne. Generalnie bez nich jest pusto a ZK to chyba by mi nie brakowało. A raczej napewno. Władza widać po jakimś czasie traci zdolnosc trzezwej i sprawiedliwej oceny SytuacjiNie pisz takich skrótów ja za to dostałem "ostrzeżenie"
Panton Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 to kogo z Łódzkiego wywalili/zbanowali - poproszę nazwiska?
kanu Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 no to go wycisnęli niby wolność słowa oczywiście w granicach rozsądku, ale nadal rządzą emocje rządzących... oni za PO ty za PISem i już lecisz :grin: :grin:
Rekomendowane odpowiedzi