marcindlug Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Nie moge sie wypowiadac za innych ale ja mam znizke nastroju i jakos nie mam ochoty na forum :/
kanu Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 witam po weekendzie 1.05 - pyknęło na cyferblacie: 2.05 - młody skończył 4 lata, nie obyło się bez tortu i cytrynówki... 3.05 - poprawka grillowa ze znajomymi na działce, tym razem piwami się zakończyło ale już kierowca do domu był potrzebny no i od poniedziałku znowu do roboty i odliczanie dni do odejścia
Kasparov Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Witam. Gdzie w Łodzi lub okolicach znajdę dobry serwis z klimatyzacją? Żeby nie zdzierali i fachowo podeszli?! Sent from out of space.
marcindlug Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Nie klam, w najmniejszym stopniu nie jest dobry
kanu Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 hmm póki co jest dobry, choć użeram się z Hindusem dzisiaj znowu, a jutro mam ważne spotkanie z Microsoftowym klientem z USA w temacie BCP lokalnych rozwiązań i wszyscy trzęsą tyłkami a ja temat obchodzę jak tylko mogę... zresztą co mi zrobią... zwolnią?
Seba_LDZ Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 a to jeszcze w infosyfie czy juz nordea ?
MarianekZg Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 No to graty skompletowane i w przyszłym tygodniu wpada servotronic
bartek1605 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 pytanie do posiadaczy B7, czy mógłby ktoś zrobić fote kabli z kostkami (chodzi o kolory gdzie mają być wpięte) które idą do radia?
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 pytaj, co potrzebujesz, a nie się czaisz;) Uciął ktoś wiązkę?
kanu Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 a to jeszcze w infosyfie czy juz nordea ? do końca maja Infościerwo jeszcze od czerwca Nordea welcome to
Seba_LDZ Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 to tam juz mozesz laske wykladac na jakies przyjazdy uj wie kogo a gdzie bedziesz sacjonował ? na ktorym adresie ?
Panton Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 No to graty skompletowane i w przyszłym tygodniu wpada servotronic bardszo dobry kierunek :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:
kanu Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 to tam juz mozesz laske wykladac na jakies przyjazdy uj wie kogo a gdzie bedziesz sacjonował ? na ktorym adresie ? Milionowa-Rydza, czasem wpadne na Pisudskiego a wieczorem u mamy w bloku koleś wyskoczył z okna.. nie było co zbierać..
Rekomendowane odpowiedzi