Seba_LDZ Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) http://allegro.pl/ford-mondeo-mk3-tapicerka-z-wieprzowiny-i5362115087.html Edytowane 21 Maja 2015 przez Seba_LDZ
OficeR Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Kryniu nie wiem czy to Twoje ale chyba widzialem Cie na Limanki od zachodniej wczoraj na atheo? 19" wziales? send by GT-I9505
RicS3 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Pany i Panie, zna ktoś jakąś myjnie w Łodzi gdzie można użyć swoich środków do czyszczenia?
Seba_LDZ Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 na tuszynskiej generalnie przeciez na kazdej samoobslugowej mozesz umyc swoimi srodkami
RicS3 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 na tuszynskiej generalnie przeciez na kazdej samoobslugowej mozesz umyc swoimi srodkami A w życiu, na każdej myjni samoobsługowej jest zakaz używania innej chemii
bartek1605 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 chyba że nikt nie widzi to można swoim "ludwikiem" pocisnąć
Seba_LDZ Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 loooo hehe to ja chyba nie wiedzialem zawsze pizgam swoim i jeszcze nikt mi nie zwracal uwagi baa nawet daja mi specjalny plyn do czyszczenia felg
RicS3 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 loooo hehe to ja chyba nie wiedzialem zawsze pizgam swoim i jeszcze nikt mi nie zwracal uwagi baa nawet daja mi specjalny plyn do czyszczenia felg [emoji14]Tam na tuszynskiej tak jest?
kanu Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 DJ pamietasz foty z wczoraj z RS6 ? to masz nagranie z akcji https://www.youtube.com/watch?v=x_SYrszbm7I
Panton Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 loooo hehe to ja chyba nie wiedzialem zawsze pizgam swoim i jeszcze nikt mi nie zwracal uwagi baa nawet daja mi specjalny plyn do czyszczenia felg czytaj regulamin myjni
Seba_LDZ Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Opublikowano 28 Maja 2015 nima czegos takiego jedyne co jest to instrukcja opbslugi jak korzystac z maszynki do mycia i co jest pod danym numerem hyhyhyh nastepnym razem podjade i poprosze w okienku o regulamin i dopytam sie czy aby go nie lame
Panton Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 regulamin jest na każdej i powinien być umieszczony w widocznym miejscu... korzystając z takiej myjni akceptujesz regulamin (tam są zapisy o zakazie dotyczącym środków itp.)
Seba_LDZ Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 tak jest Szeryfie nastepnym razem sie dostosuje i zanim wrzuce 2 zl poprosze o regulamin jesli nie bede w stanie go zaakceptowac to odjade i bede dalej jezdzil brudnym parchem
Duła Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Witam wszystkich :-) mam pytanko. Podejrzewam, ze dobrze szukam ale jestem tu nowy, bo nie dawno zakupilem a4 b6 i chcialbym zapytac kiedy mniej wiecej organizujecie Panowie i Panie ewentualnie jesli sa jakies spociki? Bylbym zainteresowany i chetnie porozmawialbym z innymi uzytkownikami, spotkal sie, pojezdzil, wymienil doswiadczeniami (raczej jednostronnie bo narazie mam niewiele). Pewnie dowiedzialbym sie ciekawych rzeczy. Moglibysmy troche ozywic nasze lodzkie i porobic troche fotek :-) jak jezdze to widze sporo fajnych a4 i mozliwe, ze niektore to kogos z Was :-) Dajcie znac jesli ktos jest chetny i zorganizujmy jakas fajna grupke :-) Jesli nie chcecie to olejcie to, co napisalem ;-)
OficeR Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Pierwsza niedziela miesiaca przy Auchanie o 16 na Jana Pawła send by GT-I9505
Duła Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Dzieki za szybka odp, bo jak zobaczylem ponad 3tys. stron to sie wystraszylem, ze nie znajde info :-) jak zdarze wrocic z dlugiego weekendu ze szwablandii to z przyjemnoscia zagoszcze :-)
klysek Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Witam wszystkich :-) mam pytanko. Podejrzewam, ze dobrze szukam ale jestem tu nowy, bo nie dawno zakupilem a4 b6 i chcialbym zapytac kiedy mniej wiecej organizujecie Panowie i Panie ewentualnie jesli sa jakies spociki? Bylbym zainteresowany i chetnie porozmawialbym z innymi uzytkownikami, spotkal sie, pojezdzil, wymienil doswiadczeniami (raczej jednostronnie bo narazie mam niewiele). Pewnie dowiedzialbym sie ciekawych rzeczy. Moglibysmy troche ozywic nasze lodzkie i porobic troche fotek :-) jak jezdze to widze sporo fajnych a4 i mozliwe, ze niektore to kogos z Was :-) Dajcie znac jesli ktos jest chetny i zorganizujmy jakas fajna grupke :-) Jesli nie chcecie to olejcie to, co napisalem ;-) Najfajniejasza jaka widziałeś to moja
Rekomendowane odpowiedzi