Adrenalina Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Sebucha! milo Cie widzieć staruszku jak urlopik?
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Seba ja juz myslem ze cie tam porwali w tej Grecji do jakiegos ugrupowania
Magdalenah Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 proponuję na podnoszącego :polew: Ja to tylko na bezczela hyhyhy[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 10:01_________________________________________________
Magdalenah Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 urzędnicy :gwizdanie: Nie- Panie kadrowe
Adrenalina Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 urzędnicy :gwizdanie: no jeszcze powiedz że Tobie to się nigdy nie zdarzyło :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 urzędnicy :gwizdanie: no jeszcze powiedz że Tobie to się nigdy nie zdarzyło :gwizdanie: Na ogólnopolskim nie ma szans na podnoszącego ...tak myślę
bartek1605 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 urzędnicy :gwizdanie: no jeszcze powiedz że Tobie to się nigdy nie zdarzyło :gwizdanie: nie ja ide przekimać się na kanapie
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 urzędnicy :gwizdanie: Nie- Panie kadrowe o to jak pani Madzia jest mkadrowa to moze mi jakas posadke moze zalatwi mlodemu pelnemu zapalu do pracy bezrobotenmu :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 urzędnicy :gwizdanie: Nie- Panie kadrowe o to jak pani Madzia jest mkadrowa to moze mi jakas posadke moze zalatwi mlodemu pelnemu zapalu do pracy bezrobotenmu :gwizdanie:Pełny zapału i młody nie ma tu szans na przeżycie :>
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 urzędnicy :gwizdanie: Nie- Panie kadrowe o to jak pani Madzia jest mkadrowa to moze mi jakas posadke moze zalatwi mlodemu pelnemu zapalu do pracy bezrobotenmu :gwizdanie:Pełny zapału i młody nie ma tu szans na przeżycie :> no to sie jakos dostossuje do rtybu pracy
Magdalenah Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Klysio my to budżetówka Plany mamy, roboty nie do przerobienia tylko etatów nie mamy. Poza tym u nas geodezja a ty pewnie nie geodeta.
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 no niestety geodeta ze mnie zaden ;(
Magdalenah Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 no niestety geodeta ze mnie zaden ;( I baaardzo dobrze.....i nie pytaj czemu heheh, bo nie mogę tu napisać. :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 50 ziko mi wyliczyli za obie bluzy. zrobione sa. dzis powinienem miec.
Seba_LDZ Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 eee nie porwali nie bylo nigdzie netu a jak byl to chcieli jakies kosmiczne ojrosy za godzine zyje
Bartas Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 mam bluzy[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 13:03_________________________________________________Bart fochu bedziesz po nia dzis ?
bartek1605 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 nie wiem czy zdąze bo musze po fanty na drugi koniec miasta dymać
klysek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 a ja juz mam w domciu bluzeczke :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi