Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jednak troche ludzi jest ;)

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z0nx0.jpg

Opublikowano

Co by radar Was omijał,

Co by waha tańsza była.

Aby jeździć można było,

Tak jak Audi zasłużyło.

Żeby klekot, nowy, stary,

Zawsze jeździł jak Ferrari,

Albo lepiej, był jak Hamer,

Nie do zdarcia na opale.

Benzyniaki, były za to,

Jak lotnictwa siły z NATO.

Ale nie, jak nasze efy bojowe,

Tylko szybkie, zwinne, naddźwiękowe.

Tego na rok 2010 życzę,

Wam wszystkim forumowicze.

Opublikowano

Witam w nowym :)

Jak tam postanowienia noworoczne ?? :)

Opublikowano

no to będzie jakieś spotkanko w łodzi czy czekamy na ciepełko? może ma ktoś jakieś chody żeby coś zorganizować

Opublikowano

witam w nowym roku,

można by zorganizować coś na weekend :good:

Opublikowano

ja odrazu mowie ze odpadam ;) jade na deseczke na tydzien :)[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 09:16_________________________________________________Istnieje cos takiego jak lodzki znaczek klubu audi a4 ?? :)

Opublikowano

tez jestem czasami w Lodzi :gwizdanie: mozna by sie kiedy styknac jakas grupka :naughty:

Opublikowano

jest pare osób ale ostatnio coś nam nie wychodzą te spoty :kwasny:

Opublikowano

prosze was... 2 dni nie bylo mnie w lodzi i dzis doszedlem do auta bo jutro do tyry trzeba jechac....1,5h mnie wypychali w koncu pociagneli mnie innym autem bo niunia sie zawiesila calkowicie na sniegu. i pomijam to ze w lodzi nie widzialem zadnej piaskarki.

Opublikowano

Eeee, nie jest tak źle ja widziałem papaja z pługiem na przedzie :kox:, w sobote pobawiłem się troche pod Makro w Rzgowie, fajny mają tam placyk :naughty: a pasażer prawie mi zapaskudził siedzenia.

Opublikowano

Kropka w interpunkcji to najczęściej używany znak przestankowy oddzielający, stawiany na KOŃCU wypowiedzenia.

więcej info: http://bip.uml.lodz.pl/_plik.php?id=22434&PHPSESSID=a1956f1e32d8648e9b0c6a12ecc8fac6

17 Stycznia 2010 przyjdź na referendum daj typowi odlecieć

Opublikowano

oj niewychodza a pozatym ta pogoda no i lód na szybach odechciewa sie wychodzenia z domu

no tylko nie mowcie ze wogole z domu sie boicie wychodzic bo zima jest :mysli: co jest z Wami koledzy :naughty:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 11:35_________________________________________________jak robicie te spoty to w ktorym miejscu ?

Opublikowano

Można by coś zorganizować, ja podjeżdżamjutro pod Tulipana przy Piłsudskiego ok 18 :hi:

Opublikowano

To co Panowie ?? jutro Tulipan 18 ??? Nie wiem czy Wy sie znacie miedzy soba ja przynajmniej nikogo nie znam ale ;) do 20ej mam czas wiec moge podjechac :)

moznaby wogole pomyslec nad jakims takim odrebnym logiem klubu audi a4 na lodz :):D lodzianie nie gesi swoje logo audi a4 klubu miec powinni ;)

Opublikowano

ja jutro w komisji siedze wyborczej. poza tym jakas k**wa mi drzwi zarysowala..... jak zlapie skur!@#!%^@^ na osce to za@!@@^*&@!#@$!

Opublikowano

heh no to pieknie tez kiedys siedzialem w komisji nawet kilka razy ;) a na jakim osiedlu parkujesz ?? heh chociaz pewnie znajdziesz kto Ci to zrobil ;)