Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 wszyscy sie pochowali pewnie odpoczywaja po sprzataniu
Magdalenah Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 wszyscy sie pochowali pewnie odpoczywaja po sprzataniu eeee tam ----
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 a mi sie nie chce ruszyc z domu a nic nie mam zeby pyknac
bartek1605 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a ja mam tylko nie che mi się naszykować
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 dobra ruszylem sie moge pykac
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 PSSSSSYYYYYYYYYYYYYYYYYK [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 21:55_________________________________________________ooo elegancko no to co no to PYK [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 21:56_________________________________________________21 wiek kiedys sie zastanawialem czy bede mogl sciagnac szybciej film niz w 2 tygodnie a teraz legalnie PYKAM online hehehe szalenstwo
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Wróciłem z zakupów z Galerii. Okazało się, że wystawiają tam nowe auta rózne salony. Kit z autami, poza Jaguarem XJ, którego fotki poniżej, ale jakie foczunie stały przy tych autach... Potem zrobiłem małą sesję parkingowo-telefonokomórkową: (duże fotki w linku w mojej stopce - sorry za jakość, ale to tylko Nokia E51) A jak wracałem, podjechałem do McDonalda. Samo w sobie nie jest to niczym szczególnym, gdyby nie fakt, że Pani z okienka (też fajna foczka nawiasem mówiąc) zapytana przeze mnie, czy zamówione shake'i włoży mi w coś, żeby się nie przewróciły, odpowiedziała słodko: "- Włożę Panu..." :> i spojrzała się wzrokiem, który mówił więcej, niż 1000 słów.... Jeeezu, jeśli to był "efekt Audi" - to już kocham to auto
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 No to może jakieś porwanie zrobimy? Ostatnio na Granicznej byłem, ale trochę więcej ludzi się kręci
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Oooo, to i ja popykam z Wami Idę do kuchni po browca
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 heheh dzisiaj bylem na granicznej nawet dwa razy hehehe bylo tym foczunia robic zdjecia a laske z maka do auta zaciagnac chyba ze sam nie jechales [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 22:05_________________________________________________no i prosze odrazu milej sie robi
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 no i PYK widze zaraz dobra impreza bedzie sklad sie zbiera :hi: Pani Basiu
Adrenalina Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 no ja Wam moge jedynie potowarzyszyć przy szklaneczce, bo moja jest pusta
Kimi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 heheh dzisiaj bylem na granicznej nawet dwa razy hehehe bylo tym foczunia robic zdjecia a laske z maka do auta zaciagnac chyba ze sam nie jechales [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 22:05_________________________________________________no i prosze odrazu milej sie robi Byłem sam Ale jestem z natury nieśmiały
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 no jak to masz pusta ?? :bicz3: :bicz3: :bicz3: czemu ???
Rekomendowane odpowiedzi