Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi Bike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

całkiem całkiem :)

Opublikowano

taaaa i cena ponad 21 tys PLN :gwizdanie:

Opublikowano

taaaa i cena ponad 21 tys PLN :gwizdanie:

oj tam oj tam :cool1:
Opublikowano

Bardzo dziwne rozwiązanie. Nie tylko ze względu na wybór materiału na ramę (drewno gdzie cały świat siedzi mocno w aluminium i włóknie węglowym) ale ze względu na fakt, że postanowili zastosować identyczną geometrię do wszsytkich typów rowerów: MTB, trekking, szosówka, itd. Absolutnie nie do przyjęcia. Nikt kto choć trochę zna się na sprzęcie kolarkim nie kupi takiego wynalazku.

Czyste zagranie marketingowe. W sensie "patrzcie, robimy niezłe auta to i rower nam wyszedł". Swego czasu Mercedes zrobił podobny "produkt widmo".

Zastanawiam się kto niby miałby być targetem tego wynalazku. Chyba zrobią tylko kilkaset sztuk, żeby postawić jako ciekawostkę w salonach. Ew. żeby umocować na bagażnikach dachowych (notabene Thule sprzedawanych 2 razy drożej pod marką Audi) w autach na ekspozycjach w salonach.

Opublikowano

no wg mnie rower zaden , a pieniadze kosmiczne ... Audi troche przesadza...

Opublikowano

No chociaz rower nie wyglada jak A4 i na pierwszy rzut oka sie wyroznia :>

Opublikowano

lans przez duże L

Dokładnie... już mogli zrobić coś praktycznego a nie eksponat do salonu

Opublikowano

Ale to nie jest zeby sobie ktos kupil i jezdzil, a dla fanatykow ktorzy musza miec kazdy gadzet audi i oni taki rower kupia. przynajmniej ja tak sadze :mysli:

Opublikowano

Ciekawe ile takie "coś" kosztuję.Pewnie musiałbym sprzedać moją B5 i dołożyć jeszcze kilka tyś żeby pojeździć na takim czymś. :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...