tomekkarauda Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam jestem dość długo na forum ale nie pokazałem żadnej swojej audi, a ze dziś mam dość dużo czasu to pokażę starą i nową. Najpierw była 1,6 ADP seria bez klimy .. Gdy już przyszedł moment na sprzedaż, nie miałem z tym problemu poszła szybko trafił się napalony kupiec. Po w miarę długich poszukiwaniach chyba ze 2 tyg :gwizdanie: pojechałem na giełdę do lublina no i trafiłem tą oto niunię ; Audi a4 1,9 tdi AHU alu 16 klima skurzana kiera tempomat 4 jaśki brązowy welur miluśki el lusterka,grzane podłokietnik oświetlenie nóg Chromowane ramki szyb lampki czerwone w drzwiach centralny zamek otwieranie szyb z pilota zestaw głośnomówiący nokia xenon 6000 k Reszta tak jak w seria . Zdjęcia Zmienione; Lampy przód,tył+xenon dołożone ramki zegarów podświetlane nawiewy oświetlenie led . To tyle by było jak narazie ,chyba ze macie jeszcze jakieś pomysły na zmiany ... Audi jeździ i sprawuje się super ,zmieniłem tylko olej i filtry i drobne podstawowe naprawy .
mrogal Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Audi a4 1,9 tdi AHU srebro ładne jak zawsze to ta co miala byc 110KM?
Kolkov Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 srebro ładne jak zawsze dobrze prawisz
tomekkarauda Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ta miała być Człowiek się nie znał zobaczył czerwone I ... myślał ze to 110
_Solar_ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ładna ładna w zeszłą sobote jaki nie raz ja juz widziałem na żywca zmiany jak najbardziej na duzy plus szkoda ze ramek klubowych nie zostawiłes ze starej
tomekkarauda Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nie było czasu wyjmować graty jak i ramki ,kupiec się napalił i zabierał z miejsca....
KL4K50N Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Siemka sąsiad . Poprzednia A4 śmiga po Holenderskich drogach, mijam ją codziennie :gwizdanie:. Ładny Dieselek
tomekkarauda Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Siema siema to mówisz ze jeszcze lata ,cierpliwa bestia............ps ramki za...dol ramki a i spójrz na fele zobacz jak mi twój mechanik h.j je....ny Ko...czyk koła wyważył .....zabrałem samochód i nie zapłaciłem ......
DiAMOND Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam kolejnego z lubelskiego kolorek jak najbardziej na plus ten emblemat A4 był przyczepiony nieoryginalnie z tą 4 taka odwrócona
tomekkarauda Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ktoś coś kombinował z tą 4. Chciałem ją odwrócić ale będzie widać klej ,a niczym go nie mogę usunąć,chyba ze razem z farbą Poza tym jak by nie ten klej juz dawno nie było by napisu A4
KL4K50N Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Siema siema to mówisz ze jeszcze lata ,cierpliwa bestia............ps ramki za...dol ramki a i spójrz na fele zobacz jak mi twój mechanik h.j je....ny Ko...czyk koła wyważył .....zabrałem samochód i nie zapłaciłem ...... Śmiga, ale jest ślepa na jedno oko - żarnik xenonowy się zjarał i tak już jeździ od ładnych paru tygodni. Co do mechanika, to ja nie wiem. Ja nie narzekam. Zrobil robotę idealnie, nic nie widać, że był dzwon
grubasek21 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 udany zakup powodzenia w modach i bezawaryjnosci
mrogal Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 udany zakup powodzenia w modach i bezawaryjnosci Tu licznik sie nie kreci
Rekomendowane odpowiedzi