Iverson Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 tylko nie porozbierajcie mu tego auta,napaleńcy
Flyer Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 ba$ior, 2-3 spoty i sie zaaklimatyzujesz, a pozniej tylko... zlot
ba$ior Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Witam, Napewno sie pojawie na spotach i zlotach. Jak juz troche sie uspokoiłem po instalacji diod to przyjrzałem sie tej nakładce Rieger. Patrząc na przód auta nakładka wygląda świetnie,agresywnie,masywnie itp. ale patrząc z boku to troche - płetwa ;(,mocno odstaje,troche mnie to denerwuje ale to chyba kwestja przyzwyczajenia... mam nadzieje że z czasem to "dziwne uczucie" minie
ba$ior Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 A nie da sie jej już zdemontować? Mozna ja zdemontować ale będą slady i nie ma sensu narazie. Ale jak ja zdejme (prędzej urwe) to będzie zderzaczek od S4 więc fajny albo pokombinuje i zapodam nakładke ABT.Mocno sie zastanawiam ale jak popatrze na przód auta to - AGRESSOR MAX :th: i już mi przechodzi
adamooo Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 no mi się nie podoba ta dokładka..lepiej już zakupić na GB na audizine dokłade coupra..będzie delikatnie i też agresywnie.. :gwizdanie: zobaczymy jak będzie wyglądało na felach letnich..może się aż tak nie będzie rzucało
ba$ior Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 no mi się nie podoba ta dokładka..lepiej już zakupić na GB na audizine dokłade coupra..będzie delikatnie i też agresywnie.. :gwizdanie: zobaczymy jak będzie wyglądało na felach letnich..może się aż tak nie będzie rzucało Ta dokładka od Cupry to troche Kupa jak dla Mnie - od Audi A4 DTM Carbon lepsza jest Moja dokładka to kwestja przyzwyczajenia i obycia sie z jej "łyzwowatym" kształtem. Tak chciałem i tak mam !! KONIEC NARZEKAŃ NA NAKŁADKE !! Nie będę więcej marudził !! Jest GIT :th:
adamooo Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 no to kolej na malowanie lamp na czarno
ba$ior Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 hI HI :> Czarne lampy super opcja ale narazie brak czasu i hajsu. Cała ta moja "przebudowa" była robiona 300 km od Wwa w wolne weekendy i pochłoneła dużo $$$...
malik Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Wszystkie instalacje, które widziałem na sieci robione w B6 wyglądały bardzo średnio. Dlatego ja jeśli się pokuszę o taki mod to dopiero w B7.
adamooo Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 ktoś jeszcze będzie robił ale jak coś to ja nic nie wiem :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 http://www.rs6.com/forum/showthread.php?t=15015 Basior tak widzę Twoją ale bez pomarańczy
poziek Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Ba$ior dawaj znaka jak juz bedziesz wiedział jakie rezystory montować :th:
ba$ior Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Opublikowano 28 Marca 2008 Ba$ior dawaj znaka jak juz bedziesz wiedział jakie rezystory montować :th: Spoko dam znac. Czekam na LEDy do swiateł DRL i bedę sie pod nie podpinał z LEDami os S6 więc będą potrzebne 4 rezystory po daw na DRL i 2 na LEDy od S6. Ładna pogoda nareszcie zawitała do Stolicy więc smigam sobie na DioDach :th:Ciesze sie jak dziecko z nowej zabawki
ba$ior Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Opublikowano 29 Marca 2008 Patrzą patrzą Trzeba uważać bo inni kierowcy mogą się zagapioć i mi wjechać...a tego bym nie chciał "evrydoby's łoczyn"
Darkoz Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 :kox: !!!!!! GRATKI !!!!!! :kox: Jestem pod ogromnym wrazeniem.. sporo kasy i wysilku cie to kosztowalo.. ale zaufaj mi.. oplacalo sie!! Ciesz sie swoja Wypasista A czworeczka!! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi