siara Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Oczywiście bez atrakcji się nie obyło..... Dziś chyba znowu będę walczył....
siara Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Wyskoczył mi błąd poduszki i klakson coś nie teges....
Frimuś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 e to pikus a nie problem ,sprawdz tasme. pamietam jak mi kiedys zaczal klakson napierdzielac nie ustannie tak jakto w malaczach bywalo .....demontarz i poprawilem jak nalerzy i jest super.
siara Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wymiana taśmy i wszystko lata jak trzeba
siara Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 Nie nie. 16 już mam Może kiedyś większe
MercDG Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Ten biały carbon na dekorach to jakaś folia 3M ? bo coś mi sie wydaje że będe musiał zgapić moda
JawoR36 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Kolego.. Grrr.. kasuj, mógłby się Pan podzielić się wiedzą na temat ściągania dekorów w Audiczce? Mam zamiar sobie je obkleić, ale jak widzę ile z tym roboty, to mi się odechciewa Może na PW? Edit: Zerknąłem na wiek po napisaniu posta
Kowi87 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Kolego, mógłbyś podzielić się wiedzą na temat ściągania dekorów w Audiczce? Mam zamiar sobie je obkleić, ale jak widzę ile z tym roboty, to mi się odechciewa Może na PW? http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-demontaz-listw-ozdobnych-wewnetrznych-139385/
siara Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Ten biały carbon na dekorach to jakaś folia 3M ? bo coś mi sie wydaje że będe musiał zgapić moda 3M wszyscy mają czarny więc ja zrobiłem po swojemu. Mi się podoba
JawoR36 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 W sumie tak jak myślałem podczas oblukania na sucho z czym to się je, aczkolwiek zastanawiałem się, jak zdjąć te zabezpiecznia, przekręcać, nie?
siara Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Edit: Zerknąłem na wiek po napisaniu posta No to teraz mnie wk@%eś
Rekomendowane odpowiedzi