Opublikowano 18 Czerwca 200719 l oj norbi, norbi - podpytaj Pozia, o ktorej wylecialem od niego - niedowiarek jeden
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l Czas przejazdu się zgadza To, że coś tam z eską Nrobiego to było po :drunk: wiec nie ma o czym mówić
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l Malik, fotki pierwsza klasa, widziałem podobną akcję - tylko nie miałem aparatu ze sobą zeby fotki zrobić. Niektórzy to potrafią zrobić z niczego coś
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l Wiciu widzę że szykuje się jakaś nowa promocja....... daj znać co tam rezasz ..... Norbi ... czyżbyś miał małego nerwa ? Mam nadzieję że jak się wybierzemy do Kraka to zobaczymy jak Murzyna śmiga Wy mi lepiej powiedzcie co tam wyszło u Rogala ... Jak tam Adasia furka, będzie jeździła ??
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l Witek dawaj ze mną do NYC Tam w dzień praca a wiedzorem WDK :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2007, 19:30 _________________________________________________Hornet co ty się tak dopytujesz jak ty czasu nie masz, żeby podjechać do Rogala Pewnie ja z USA wróce a ty nadal nie będziesz miał programu
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l spoko spoko, narazie mam inne problemu na głowie :bicz2: chodzę wkur* ny na masę... dobra uciekam do siebie do domu
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l na masę nie no co ty masowke robisz przeciez to my z oniakiem mielismy cwiczyc zeby przybrac na wadze Pewnie ja z USA wróce a ty nadal nie będziesz miał programu cos czuje ze ty predzej wrocisz niz wylatywales
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l Wiciu widzę że szykuje się jakaś nowa promocja....... daj znać co tam rezasz ..... Norbi ... czyżbyś miał małego nerwa ? Mam nadzieję że jak się wybierzemy do Kraka to zobaczymy jak Murzyna śmiga Wy mi lepiej powiedzcie co tam wyszło u Rogala ... Jak tam Adasia furka, będzie jeździła ??
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l hornet - jak dostane wykresik, to Ci wysle. Autko zmienilo calkowicie charakterystyke. Teraz jezdzi nadzwyczaj plynnie przyjemnie i szybko Odnosnie Adasia - in progress. Mysle, ze sie pochwali jak efekty
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l Poziu znalazłem Twój filmik z mycia A4 .Tu jest link http://video.interia.pl/obejrzyj,film,63115,sortuj,sm,st,63130,pozycja,2,Sexy_myjnia
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l Poziek sie chwalil ostatnio ze Q daje rade w myciu ale nie mowil ze farbowała włosy Poziek ile za mycie
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l Poziu znalazłem Twój filmik z mycia A4 .Tu jest link http://video.interia.pl/obejrzyj,film,63115,sortuj,sm,st,63130,pozycja,2,Sexy_myjnia Ja też bardzo chętnie podjadę na mycie :P
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l Dostałem najnowsze info Q myje tylko i wylacznie sedaniki, pazdziochowatych avantow nie rusza
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l No, Wy już żywcem nie macie o czym gadać Dałaby Ci Q mycie autka Lukas Ja to z Adamem na kotleta to bym się zamienił. A z USA bym nie wrocił - dlatego nigdy tam nie poechałem No, filmik mi się załadował. Ja go już gdzieś ten teges. Nawet pomyślałem Luki, że to Twoją pucuje. Oglądałem trochę dzisiaj trochę ofert autek w USA. No potrafią zadziałać na wyobraźnię, takie fajne B7-meczki za ok 10 tys $ . . . . . po powodzi na ten przykład
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l ja na takie mycie to tylko tak moge zareagowac :drool: A Q to moje czaderskie felgi mysle ze by umyla oj jutro bedzie lisc od Pozia
Opublikowano 18 Czerwca 200719 l oj dziewczyny :mysli: to była moja furka, panna ma na imie Nikol, daje rade Wysłałem ją właśniedzisiaj do Lublina, ma Hugowi umyć maske...pośladkami :drool: :drool: