Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiedziałem, że Malik lubi małe dzieci... :tongue4: :tongue4: ;):decayed::polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poź to jest podłączone przed climatronikiem , przed rozejściem na kanały , tam gdzie najzimniej :)

Opublikowano

Poziu powietrze bierze sie z klimy :tongue4: ale bezposrednio i nie wazne jak ustawisz czy na low czy na 22 jak dziala klima i dmucha wiatrak to powietrze w schweczku bedzie najnizszej temp ;)

Opublikowano

Hehe.. takie fotomontaże to ja w przedszkolu robilem. Tam nie byl wmontowany tunel od Skody tylko od Lambo. :th:

A Oniak ostatnio wspominal cos, ze nastepna bryke to sobie Fabie kupi. Nawet naklejke juz wozi pod tylnym prawym reflektorem :polew:

lambo.jpg?imgmax=720[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2007, 02:07 _________________________________________________

nie wiedziałem, że Malik lubi małe dzieci... :tongue4: :tongue4: ;):decayed::polew:

Lubie, nawet bardzo, ale się długo gotują :evil:

Opublikowano

hehe dobra chłopaki..widzę że schowek dobrze chłodzi krówki bo humory dopisują :)

Opublikowano

czy moze ktos sie orientuje czy mozna odzyskac kontakty z telefonu bo zapomnialem ze ich nie skopiowalem i przywrocilem ustawienia fabryczne i skasowalem pare bardzo waznych numerow

Zadzwon do tych kolesi http://www.recovery.pl/kontakt_polska.php i zapytaj czy moga podjac sie takie operacji. W koncu w telefonie jest zwykly Flash. Ostatnio odzyskiwalem u nich dane z rozbitego dysku i widzialem ze technik kombinowal tez cos z telefonami.

Opublikowano

Malik padłem :polew: oniak no co jak co ale skoda na zderzaku :polew:

Adam zapraszam na pawełki dzisiaj do mnie :th:

Opublikowano

Trixenon - NIE (musiałbym se najpierw bixenon założyć :D)

DVD - NIE (J pozwoliłaby mi tylko M jak miłość oglądać-i to archiwalne odcinki :polew:)

Zimny schowek powiadacie?

Dawać mi tu tych rezaczy z narzędziami!!! Dziewczynki. Na najbliższym spocie obgadujemy sprawę, wyznaczamy cenę i umawiamy termin rezania. Howgh

Kurde! Będę mógł sobie serek homogenizowany w autku wozić :drool:

Opublikowano

trzeba sprawdzic w etce czy u was jest jak to zamontowac ewentulanie wyjac schowek na spocie i sprawdzic recznie :decayed:

Opublikowano

trzeba sprawdzic w etce czy u was jest jak to zamontowac ewentulanie wyjac schowek na spocie i sprawdzic recznie :decayed:

Zapraszamy Kolegę SebMis'a, który z pewnością też będzie zainteresowany :naughty:

HEHEHEHE. Podpisy coraz ciekawsze. CZekam tylko aż T-Żółw wpisze sobie: "Bujany fotel exclusive Team" :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

O masz Malik sie dorwał do Paita :D

Wiciu ale to trzeba mieć klime hyhyhy

Opublikowano

Weżmiemy od Ciebie :D[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2007, 10:28:33_________________________________________________Przecież masz dwustrefową - chyba nie będziesz sępił :naughty:

Opublikowano

Wiciu jest problem sprawdzalem w etce ale nie moge znalesc twojego modelu auta tam nie ma corolki :D

Opublikowano

Bo fajne zabawkowe autka to nie w etce :decayed:

W etce tylko twarde sku*wysyny i paździochy :D

Opublikowano

HEHEHEHE. Podpisy coraz ciekawsze. CZekam tylko aż T-Żółw wpisze sobie: "Bujany fotel exclusive Team" :polew: :polew: :polew:

Pewnie, ja też sobie zrobiłem - dość oryginalny myślę :D :D

Opublikowano

lukaszr-natchnąłeś mnie.

Żuczki-to wysilić wyobraźnię, robimy konkurs na najbardziej oryginalny/porąbany podpis w regionie warszawskim.

Oceniać będziemy wyłącznie wypociny słowne, nie podlegają ocenie foty, emoty itp.

Nagrody? Zwycięstwo dla satysfakcji, a może ktoś ufunduje jakąś nagrodę (czekamy na propozycje).

Oczywiście koleżanki/koledzy z innych regionów też mogą sie przyłączyć-wrośnie wtedy współczynnik świrowania wzrośnie.

Konkurs ma forme raczej luźną, więc nie należy liczyć na cotygodniowe komentarze, terminy rozpoczęcia/zakończenia i tym podobne pierdoły.

Do dzieła!!! :a4fan:

Opublikowano

oj Witek Witek, ty znów masz w głowie jakiś konkurs, kto za tobą nadąży :a4fan:

Opublikowano

Ty nie dyskutuj :naughty:, tylko się kreatywnością wykaż, bo narazie to Twój podpis oceniam na ... pozycję 4 od prawej w najniższym rzędzie płaskorzeźby :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wiciu - zimny schowek w B5 tez jest do wyrezania? hmmmmmmm gdzie ta rureczke trzeba kupic?

BTW - POŹ juz w zjednoczonych portorykanki wyrywa?

Opublikowano

oj

Murzyn to nie widziales co Lukas napisal..... w B5 .......900pln bedzie kosztowalo :polew: