Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

k**wa jak te fiuty jeżdżą po tym śniegu, ja rozumiem że mają ośki tak samo jak rozumiem inwalidów , ale k**wa 20 km/h to przesada.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hyhy wiedziałem :decayed:

wcześniej jak na 22 mam być na Solcu...i boję się wyjechać...chyba nadal korek będzie :kox:

Opublikowano

Przejebane jest... nie ruszam sie do 20... na szczescie mam konsole w pracy :polew:

Opublikowano

no,przejeb niezly dzisiaj

Opublikowano

Kupilem rok temu zimowe Conti, i powiem wam ze syf jak h*j,zmieniam na jakieś dunlopy.

Opublikowano

przez najbliższe 12h ma padać śnieg :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Bosko :good:

Opublikowano

no i pieknie : :kox:

ale faktycznie jak ludzie jeżdżą to masakra. Jechałem do Pruszkowa to korek jak cholera bo każdy ledwo się toczy.

a po 23 widzimy sie w Jankach :naughty:

Opublikowano

Kupilem rok temu zimowe Conti, i powiem wam ze syf jak h*j,zmieniam na jakieś dunlopy.

mam podobne wrazenia... mam ts810

Opublikowano

Tak dokładnie ten sam syf, testowalem inne i o wiele lepiej ,hamowanie, gaz podobnie ale trzymanie boczne Conti tragedia.Karwa Dunlop w szablexie dopiero na piątek :(

Opublikowano

Daj spokoj mnie przy 15km/h rzuca na osiedlowym rondzie... wk***ia mnie to niemilosiernie.

Ostatnio jechalem kumpla Accordem na sniegu i niby oska, a w zakrety wchodzil jakby tego sniegu nie bylo... szfaaak.

Opublikowano

Powiem Wam szczerze, że jestem bardzo zadowolony z Nokian WR G2. Bardzo dobre opony zimowe.

Opublikowano

Dzis podczas powrotu do domu latalem na wszystkie strony przy skrecaniu, fakt faktem - slisko w pyte - ale opony nie daja rady.

Typ mnie na swiatlach zatrzymal z pytaniem co to za bryka, ze tak zapitala z miejsca :polew:

Opublikowano

WR G2 or UG7 :wink4:

Opublikowano

Dzis podczas powrotu do domu latalem na wszystkie strony przy skrecaniu, fakt faktem - slisko w pyte - ale opony nie daja rady.

Typ mnie na swiatlach zatrzymal z pytaniem co to za bryka, ze tak zapitala z miejsca :polew:

Oj co tam sie przejmujesz oponami dawa na praking korzystać z super warunków. Pod lidlem jak się bawiłem to nawet gośc toyotą rav 4 sie pytał co to za opony z kolcami ze tak samochód żwawo sie porusza na śniegu :polew:

Pomyślał by kto ze rodzinny kombiak daje radę :gwizdanie:

Ravką wymiękł silnikowo a bmw zamin to ruszy to szkoda gadać więc chłopaki zawijają sie szybko nie robią siary szukać innego odludnego parkingu.

:quattro: rządzi

ps. mam stare goog yeary to ostatni ich sezon w dodakku 205/55/16

Opublikowano

quattro quattro bla bla bla :polew: :polew: :polew: :polew: pan w quattro bla bala Bóg :polew: :polew:

jutro w gory śmigam może ktoś podmieni mi na quattro :polew: :polew:

tylko koniecznie kombi bo może kolkov przesyłe załatwi to mu zabiore :polew: :polew:

ps ja mam Dębice i śmiga az miło :polew: :polew: :polew:

i to oska :polew: :polew:a jak bączki kręci :polew: :polew: na wstecznym :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: niema ktoś 1 sztuki spinki listwy dolnej drzwi . z góry dziękuje :notworthy:
Opublikowano

Dzisiaj straty po ślizganku ;( Ale nie moje :decayed:

Octavia Scout została na placu boju - tył zaczął jakoś bokiem jeździć po zaliczeniu krawężnika.

A6 Q jakieś zaliczyło słupek pod Electro Worldem - zderzak i lampa do roboty.

Więcej nie widziałem...

A narodu pod Ikeą/M1 jak na wyprzedaży :decayed:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 00:43_________________________________________________I pozdro dla Kolkova (minispocik)

Opublikowano

Ja na razie odpuscilem slizganie z uwagi na kulejacego coraz mocniej dwumasa.

Jutro badam dokladnie, czy to on ponosi wine... i wymianka (nieco bolesna).

Opublikowano

ale Valeo ma coś w zastępstwie za dwumasa :gwizdanie: