Opublikowano 26 Stycznia 201016 l Autor będzie ktoś dziś w Arkadii :?: Będziesz czy tylko pytasz bendem :> tylko ok 20 poczekajcie na mnie z szamką
Opublikowano 26 Stycznia 201016 l będzie ktoś dziś w Arkadii :?: Będziesz czy tylko pytasz bendem :> tylko ok 20 poczekajcie na mnie z szamką Nie ma problem
Opublikowano 26 Stycznia 201016 l Autor Gregor..władca kuponów ale już mam mao Też będę ok. 20.00 - już zapomniałem jacy jesteście brzydcy dobrze, że Ty jesteś taki przystojny to "człowiek błyskawica" nam szybciej kanapki ogarnie
Opublikowano 26 Stycznia 201016 l ale już mam mao I tak obstało Ci się bo Poziek tydzień temu pogardził
Opublikowano 26 Stycznia 201016 l ona nie jest ................. ona jest wsteczna :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 26 Stycznia 201016 l ale już mam mao I tak obstało Ci się bo Poziek tydzień temu pogardził
Opublikowano 26 Stycznia 201016 l Autor ale już mam mao I tak obstało Ci się bo Poziek tydzień temu pogardził cfana gapa, nie chciał MCdolandowych bąków na salsie puszczać
Opublikowano 27 Stycznia 201016 l ona nie jest ................. ona jest wsteczna :polew: :polew: :polew: OJ TAM,OJ TAM... :>
Opublikowano 27 Stycznia 201016 l Komunikat: S4 sprzedane Wielkie dzięki dla Poziowca za rekomendację u klienta. Dziękuję za uwagę Gratulacje. Mam nadzieję że bryka poszła do kogoś kto będzie o nią dbał.
Opublikowano 27 Stycznia 201016 l Szacunek Hasło dnia: A-4 Forum z rana jak śmietana Jak wczorajszy spot? Nie zamarzliście tam wczoraj? Koksowniki byly? ;-)