Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dobra panowie i panie jutro impra u Oniaka z okazji święta matki boskiej częstochowskiej , zaproszeni są ci co wiedzą że są....hmm , no czy jakoś tak

Panie i panowie mam 3 miejsca kto zamawia LUKAS TAXI tani to ja nie jestem ale w koncu to limuzyna, skora, klima, telewizja a za wygody sie placi

To pisac kto pierwszy ten lepszy :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co jest z Flyer'em ? macie jakiś kontakt do niego ?

Eee... Michaaał, czytaj PW

:tongue4:

nie widzialam go ostatnio na forum....moze gdzies wyjechal :mysli:

chyba najlepiej skontaktowac sie z nim na fona.....

got it :th: mam już numer do niego, dzisiaj dryndne/smsuje do niego

dzięki

[pre_pl]

Opublikowano

Czuje,że ten Air Show bedzie kaszankowaty przez niski pułap chmur :thumbdown:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2007, 12:38 _________________________________________________Wtedy zawsze pokazy są ograniczane do minimum, czyli przeloty z duża pręd. na niskiej wysokości.

Opublikowano

Norbi, nie krakaj, nie krakaj. :P Nie bedzie zle :>

Opublikowano

Norbi, nie krakaj, nie krakaj. :P Nie bedzie zle :>

przeglądałem pogode, bedzie tak jak dziś , czyli m.in. walka symulowana Mig-ów 29 bedzie symulowana w naszej wyobraźni :angry:
Opublikowano

czyli co nie ma co jechać, no ja miałem jechać motorkiem ale jak będzie wiało tak jak dziś to nie da rady na nim usiedzieć :angry:

apropo "Kanikuły" wsiadam wczoraj do auta i załącza się radio a tam co znajoma piosenka i po piosence mówią że to jest przebój lata! czyli Norbi wiedział co śpiewać ;)

Opublikowano

czyli co nie ma co jechać, no ja miałem jechać motorkiem ale jak będzie wiało tak jak dziś to nie da rady na nim usiedzieć :angry:

apropo "Kanikuły" wsiadam wczoraj do auta i załącza się radio a tam co znajoma piosenka i po piosence mówią że to jest przebój lata! czyli Norbi wiedział co śpiewać ;)

:drunk::dance: :gwizdanie: :thumbup::quattro:
Opublikowano

Wreszcie sobie ściagnełam Kanikuły i mam teraz kilka wersji łącznie z wersja Polska i Rosyjską.

K A N I K U ł Y!!!!!!!!!!!!!! :):D:polew:

Opublikowano

Wreszcie sobie ściagnełam Kanikuły i mam teraz kilka wersji łącznie z wersja Polska i Rosyjską.

K A N I K U ł Y!!!!!!!!!!!!!! :):D:polew:

a ja jestem w trakcie ściągania :naughty: oczywiście piosenki żeby nie było...

Opublikowano

A ja miałem w swoim toczydle zanim przyjechałem na zlot i mogłem robić KOX LANS KANIKUŁY (co robiłem w niedzielę)

Opublikowano

A ja miałem w swoim toczydle zanim przyjechałem na zlot i mogłem robić KOX LANS KANIKUŁY (co robiłem w niedzielę)

W A8 sie nie liczy :P

Opublikowano

Liczy się podwójnie i mam jeszcze "Czrne oczy" hicior z przed paru lat :polew:

Opublikowano

Co to znaczy dobra promocja KA-NI-KU-LY!!! Tylko patrzeć jak Malik, cichy wielbiciel tego songa podjedzie na spota z popękanymi szybami od ulubinego utworu :polew::decayed:

Opublikowano

Co to znaczy dobra promocja KA-NI-KU-LY!!! Tylko patrzeć jak Malik, cichy wielbiciel tego songa podjedzie na spota z popękanymi szybami od ulubinego utworu :polew::decayed:

hehehe przegladalem poczte w pracy i dostalem KANIKULY 26.07.2007 z opisem...wakacyjny hicior....wtedy przesluchalem raz i do kosza :P...teraz z taka nuta rozrzewnienia to zapuszczam :polew:

Opublikowano

No i jak tam dziki po letnim zlocie????? udało się przerobić jakąś A4 na alkohol?? czy nie :> ja dopiero wróciłem z nad morza i szukam czegoś na temat odklejania gumy do żucia z tapicerki :mysli:

T-Żółw, może w niedzielę jakieś lody zrobimy na wsi?????

Opublikowano

No i jak tam dziki po letnim zlocie????? udało się przerobić jakąś A4 na alkohol?? czy nie :> ja dopiero wróciłem z nad morza i szukam czegoś na temat odklejania gumy do żucia z tapicerki :mysli:

T-Żółw, może w niedzielę jakieś lody zrobimy na wsi?????

co do gumy to musisz wrzucić to do zamrażarki i sama odpadnie. tylko nie wiem czy dasz rade bo nie wiem jaka to część tapicerki, ja tak robiłem z jeans_ami i było ok.

Opublikowano

Już widze jak Kichol wpycha tylną kanape do lodówki hahhaha :polew:

Opublikowano

Już widze jak Kichol wpycha tylną kanape do lodówki hahhaha :polew:

no skoro to na tylnej kanapie to rzeczywiście może to być zabawne :polew:

ale sposób naprawdę sprawdzony...

ps. to może pojedzie do zakładu mięsnego tam mają bardzo duuuże lodówy :naughty:

Opublikowano

Dajcie znać kto i którego dnia będzie na Air Show :cool:

j

a będę też w niedziele :th: Angee , Lukas , Motor o której przewidujecie być w Radomiu? Jakoś byśmy sie umówili gdzie i o której :naughty:

Opublikowano

Ale proszę Cie, no prosze!!!... :wallbash: