Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba było śmiało walić ..żeby nie było niedomówień - kawę :polew:

Oczywiście, że kawę. Nawet by mi nie przeszło przez myśl co innego :polew:

A propo póki pamiętam.

Jakby ktoś potrzebował CB RADIO firmy ALAN z osprzętem to właśnie się dogadałem z dystrybutorem na Polskę, że dadzą mi pewien upust - z tego co wyliczyłem ceny będą lepsze niż na allegro, a i będzie pewność, że sprzęt jest z dobrego źródła i z gwarancją.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

JAK NARAZIE TO SZUKAM FURY NA śLUB KUMPLA !! JEżELI KTOś MOżE COś SKOMBNOWAć NA 29 WREZEśNIa TO BęDę WDZIęCZNY

O info proszę na PW

Opublikowano

JAK NARAZIE TO SZUKAM FURY NA śLUB KUMPLA !! JEżELI KTOś MOżE COś SKOMBNOWAć NA 29 WREZEśNIa TO BęDę WDZIęCZNY

O info proszę na PW

Tzn żeby ktoś powiózł go do ślubu tak ??

Jak tak to Adaś ma wprawę :polew: :polew:

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował CB RADIO firmy ALAN z osprzętem to właśnie się dogadałem z dystrybutorem na Polskę, że dadzą mi pewien upust - z tego co wyliczyłem ceny będą lepsze niż na allegro, a i będzie pewność, że sprzęt jest z dobrego źródła i z gwarancją.

Co znaczy "pewien upust", możesz podac konkretna cenę?

Opublikowano

JAK NARAZIE TO SZUKAM FURY NA śLUB KUMPLA !! JEżELI KTOś MOżE COś SKOMBNOWAć NA 29 WREZEśNIa TO BęDę WDZIęCZNY[/color

O info proszę na PW

Tzn żeby ktoś powiózł go do ślubu tak ??

Jak tak to Adaś ma wprawę :polew: :polew:

Nie nie same autko potrzebuje, najlepiej jakieś ciemne.

Opublikowano

Co znaczy "pewien upust", możesz podac konkretna cenę?

Potrzebuję konkretny model, wysyłam zapytanie i dostaję cenę.

Opublikowano

Nie mam pojęcia o sprzecie CB. Ale jakbym chciał prosty zestaw, zasilany z zapalniczki, ktory latwo przekladac pomiedzy autami to co bys proponowal?

Opublikowano

najlepiej to recznik zawsze dla lepszego zasiegu mozna podpiac dodatkowa antenke i zasilanie z zapalniczki Łukaszr chyba cos takiego kupuje

Opublikowano

Nie mam pojęcia o sprzecie CB. Ale jakbym chciał prosty zestaw, zasilany z zapalniczki, ktory latwo przekladac pomiedzy autami to co bys proponowal?

Mam dokładnie ten sam problem co Ty, czytam parametry tych radyjek i nie bardzo rozumiem o co chodzi. Więc podłączam sie pod pytanie.

Opublikowano

najlepiej to recznik

Jaki qrva ręcznik? Frotte? :) Jaśniej proszę

Opublikowano

z mikrofibry :polew:

Recznik czyli reczniak radio CB przenosne mozna nawet isc z nim do lasu na szyszki posiada krotka antenke ale na 2-3 kilosy mozna pogadac

Opublikowano

Odpowiedź też kieruję do Kasi.

Najlepsze rozwiązanie, które uważam za sensowne do auta to tak jak Lukas napisał - ręczniak.

Jest takie urządzenie jak Alan-42.

Bardzo dobre urządzenie - dość selektywne (wpływa to na jakoś połączeń - trzyma częstotliwość i nie narażone jest na zbędne harmoniczne z innych częstotliwości) i przede wszystkim przenośne. Można sobie je przenosić jak się chce i gdzie się chce. Ma akumulatorki i nawet chodząc sobie można pogadać :)

W razie potrzeby można podłączyć pod antenę samochodową lub bazową co zwiększa zasięg, ale i tak do zastosowań na trasie wystarczy. Przecież nikt z auta nie potrzebuje zasięgu kilkudziesięciu km, bo nawet z anteny na dachu ciężko jest osiągnąć taki wynik - chyba, że ktoś trafi na dobrą propagację fal.

Ja mam CB-Radio, ale stacjonarne, którego nie używam już od kilku lat (nawet jak Hornet dzwonił ostatnio do mnie z zapytaniem o radio to powiedziałem, że nie mam, bo one nie nadaje się do auta). Radyjko jest na inne pasma (m.in. do łączności DX - czyli dalekich) i jest gabarytowo olbrzymie.

http://www.radio.org.pl/radiotelefony/pr_jackson.php

Wniosek: Alan-42 - sobie też takiego kupuję, mimo, że mam stacjonarkę walającą się w domu.

Jeżeli ktoś chce, to cenę za niego będę miał na poziomie 400 zł brutto tylko na razie w Alanie ich nie ma, bo jest tak rozchwytywane, że ciężko jest je utrzymać na półce.

Poza tym, ostatnio wypowiadali się Policjanci, że są wrażliwi na ludzi, którzy mają CB-Radio - widać to przede wszystkim po antenie na dachu - uważają takich kierowców za cwaniaków i są do nich bardziej negatywnie nastawieni.

M.in. też z tego powodu nie chce żeby było widać radyjko.

Opublikowano

lepiej to wygląda ?

led7ri1.jpg

Opublikowano

troche sie słońce w tym odbija i dobrze nie widac ale chyba lepiej, ja wczoraj słyszałem na spocie co nie co o tych lampach (np.te chromy to ma jak ze stadionu....) a dziś już widze ze chromów nie ma.

Opublikowano

czym to malowales dziku ? bo wygada lepiej

Opublikowano

czym to malowales dziku ? bo wygada lepiej

To nie jego bryka. To jakas fotka znaleziona w sieci.

Opublikowano

to ja mysle jaka czysta toz to nie mozliwe i faktycznie bojlera nie ma :notworthy:

Opublikowano

Czyli Adasiowi nie podpasowały LEDY?? Kurde no jakos tak fajansiarsko wygladaja, faktycznie :decayed:

Opublikowano

Kurcze takie same ma ledy jak u Adasia a jakos duzo ladniej sie prezentuja i nawet jak nie swieca :drool:

6ff0c94ab539b955m.jpg

Opublikowano

Adam ma inne. Te z niebieskiego sa z AZ, kupowane w group buyu po 300$.