Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem, ze w B6 i B5 silowniki sa te same? Jesli tak, to bierz, moze wiciu skorzysta :)

Oka. Przypomnieć mi przed wtorkiem please bom sklerotyk. Rozumiem,że spotkania już we Forcie Wola, inaczej nie widze :kox:

Norbi jak tam z adresem dla mnie ... ?

Słabo, byłem na Mokotowie, ale przez tą jeb... Puławską nie dotarłem do gościa. Dla orientacji powiem,że mniej więcej na wysokości ulicy Dolnej jest na Puławskiej stacija BP i to jest pierwsza w prawo za tą stacją, druga kamienica po prawej nr lokalu był 5 ale kolo się przeprowadził o piętro wyżej i ni kuta nie wiem jaki tera to lokal :decayed:
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to sa kierunki Wit :tongue4:

:polew: Wiem, wiem. Ciekaw byłem czy będzie jakaś reakcja. :polew:

Norbi. Bierz siłownik, bierz.

Opublikowano

No to od wtorku Fort Wola :quattro: . Pewnie Was nawali caaała kupa, bo daleko, nie? :>

jak Fort Wola...to ja dotre do was ok 21....

nie no zrobmy w Promenadzie...plis..... :decayed:

Opublikowano

Mnie też dojazd do Fortu Wola pewnie tyle by zajął, ze dopiero na 21.00 bym dotarłam, no może chwilke wcześniej.

Opublikowano

Rozumiem, ze w B6 i B5 silowniki sa te same? Jesli tak, to bierz, moze wiciu skorzysta :)

Oka. Przypomnieć mi przed wtorkiem please bom sklerotyk. Rozumiem,że spotkania już we Forcie Wola, inaczej nie widze :kox:

Norbi jak tam z adresem dla mnie ... ?

Słabo, byłem na Mokotowie, ale przez tą jeb... Puławską nie dotarłem do gościa. Dla orientacji powiem,że mniej więcej na wysokości ulicy Dolnej jest na Puławskiej stacija BP i to jest pierwsza w prawo za tą stacją, druga kamienica po prawej nr lokalu był 5 ale kolo się przeprowadził o piętro wyżej i ni kuta nie wiem jaki tera to lokal :decayed:

dziekowac .... :th:

Opublikowano

Nawet z Ursynowa / Kabat jest o wiele szybciej dojechać do Promenady niz na Wole. :blink:

Opublikowano

Zawsze można zrobić u mnie na wsi przy grillu :) Jak już wróce :thumbup::drunk::kox:

Opublikowano

No to od wtorku Fort Wola :quattro: . Pewnie Was nawali caaała kupa, bo daleko, nie? :>

jak Fort Wola...to ja dotre do was ok 21....

nie no zrobmy w Promenadzie...plis..... :decayed:

ja tez bym był jeszcze za promenadą ;)

Opublikowano

Zawsze można zrobić u mnie na wsi przy grillu :) Jak już wróce :thumbup::drunk::kox:

Uuuu... za zimno juz na takie imprezy chyba :kwasny:

Opublikowano

hehe nie wiem jaka pogoda w kraju... :D

Opublikowano

Co do Zlotu Zimowego to Wygrywaja Bieszczady narazie 40 głosów Wisła 9 ....Warszawiaki gdzie chcą jechać. :)

Opublikowano

Ja bym obstawial Zakopane, ale nie ma takiej opcji do wyboru :cool:

Opublikowano

Dziadku Witku, ja widzę Twoje avatara nawet jak śpie ;):kox:

Przypomnij mi się w poniedziałek na PW, to na spota zabiorę - chyba mam zbedne. ono dobrze gospodarzył :D

Jak by ktoś miał jakieś zapasowe ramki na tablice do odsprzedania, to bym chętnie zakupił na następnym spociku. :dance:

Dziękkkuuuwać, przed zlocikę napewno się upomne...

Takiej okazjji sie nie przepuszcza. :afro:

Opublikowano

Ja bym obstawial Zakopane, ale nie ma takiej opcji do wyboru :cool:

To trzeba dodać :)

Jak już wrócisz za ..... czasu to pewnie tak jak Malik powiedział, że będzie lekko zaciągać zimnem :)

Opublikowano

Promenada jest ok.. :oklaski: a wola... :foch: całą wawę bedzie trzeba pokonać i to przez centrum... :sick3:

co do zimowego .. to mogą być i Bieszczady :dance:, byle grząńca :drunk: dawali na stoku... Będzie trzeba jakieś zakupy zbiorowe nart do :a4fan: zrobić :polew:

Opublikowano

Spoty jak narazie tylko Promenada tak mysle ze jeszcze z miesiac od Listopada przenosimy sie na Wole

Opublikowano

Spoty jak narazie tylko Promenada tak mysle ze jeszcze z miesiac od Listopada przenosimy sie na Wole

A może by poszukać czegoś po tej stronie Wisły większość z nas jest chyba z tej strony, o ile sie nie mylę?

Opublikowano

A może by poszukać czegoś po tej stronie Wisły większość z nas jest chyba z tej strony, o ile sie nie mylę?

"Po tej" znaczy po której? Dla mnie Wola jest "tą" stroną Wisły. Praga jest "tamtą" :)

Opublikowano

O to chodzi ze nie zawsze wszystkim sie dogodzi. Najlepsze jest centrum ale tam nie ma nic co by nam odpowiadalo powierzchniowo i cieplnie.

Opublikowano

O to chodzi ze nie zawsze wszystkim sie dogodzi.

OK, ale może w ramach równowagi przeniesiemy się teraz na "tą" stronę Wisły skoro tyle czasu spotykaliśmy się po "tamtej" stronie :) Blue City, Arkadia, Wola Park, Fort Wola czekają :)