Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l siemka, wczoraj kupilem AVANTA i cos bym posmigal, jezdzicie cos po miescie wieczorami czy w promenadzie raczej impreza zasiadana?
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l siemka, wczoraj kupilem AVANTA i cos bym posmigal, jezdzicie cos po miescie wieczorami czy w promenadzie raczej impreza zasiadana? 1.9 chcesz posmigac??
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l Zero jarania ! kurfa :evil: kto powiedział, że będziemy jarać :?: my przyjedziemy najarani... :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l z toba nie mam szans ale jakby jakis polonez stanal to moze bym dal mu rade..
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l z toba nie mam szans ale jakby jakis polonez stanal to moze bym dal mu rade.. nie rób wsi jedź na spota do mężatych i rozwodników do Promenady we wtorek - może się odnajdziesz :naughty:
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l z toba nie mam szans ale jakby jakis polonez stanal to moze bym dal mu rade.. nie rób wsi jedź na spota do mężatych i rozwodników do Promenady we wtorek - może się odnajdziesz :naughty: To już są rozwodnicy ? :gwizdanie:
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l siemka, wczoraj kupilem AVANTA i cos bym posmigal, jezdzicie cos po miescie wieczorami czy w promenadzie raczej impreza zasiadana? z takim parchem to pod kościół kupiłeś tego od sadysty z Radomia? PS.Wczoraj minęły 3 lata na forum
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l z Radomia wzialem toto..a co, padaka skladana z 5 innych czy zarzniety trup?
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l z Radomia wzialem toto..a co, padaka skladana z 5 innych czy zarzniety trup? z Radomia nie kupiłbym żwirka do akwarium dla rybek a co dopiero auta....
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l z Radomia wzialem toto..a co, padaka skladana z 5 innych czy zarzniety trup? z Radomia nie kupiłbym żwirka do akwarium dla rybek a co dopiero auta.... szkoda ze ludzie tego nie wiedza
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l nie gadajcie.. nie wygladal na trupa a i jezdzi calkiem nie najgorzej.. wiadomo, auto nowe nie jest ale wyglada z wierzchu ze trzyma sie kupy.. ktos zna to auto?
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l nie gadajcie.. nie wygladal na trupa a i jezdzi calkiem nie najgorzej.. wiadomo, auto nowe nie jest ale wyglada z wierzchu ze trzyma sie kupy.. ktos zna to auto? najlepej to je zna warsztat blacharski w Radomiu ...
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l bez jaj...co sie pastwicie nad nowym widać, że całkiem nowy bo gdyby choć trochę na forum posiedział, zadał sobie trochę trudu i poczytał kilka tematów to wiedziałby, jakie fury sprzedają w Radomiu :gwizdanie:
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l eee tam opowiadacie .. ja w Radomiu gaz zakładałem 8 lat temu i jeszcze działa :>
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l ale chyba nie do AWXa? ps, poprzedni wlasciciel mojej a4 to jakis forumowicz?
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l nie gadajcie.. nie wygladal na trupa a i jezdzi calkiem nie najgorzej.. wiadomo, auto nowe nie jest ale wyglada z wierzchu ze trzyma sie kupy.. ktos zna to auto? najlepej to je zna warsztat blacharski w Radomiu ... tam właśnie spadło z lawety :gwizdanie:
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l ale chyba nie do AWXa? ps, poprzedni wlasciciel mojej a4 to jakis forumowicz? a ma klubowe oznaczenia ?? ramki/naklejki ???
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l ale chyba nie do AWXa? ps, poprzedni wlasciciel mojej a4 to jakis forumowicz? a ma klubowe oznaczenia ?? ramki/naklejki ??? nie zauwazylem zadnych a4 ramek z waszego forum.. pytam, bo moze ktos zna je skoro sie wypowiadacie...
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l pytam, bo moze ktos zna je skoro sie wypowiadacie... pod c**j cie ładują