Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedziele o 12.00 w TVN Turbo nadawany będzie program “Ale urwał” prowadzony przez tancerze Łukasza Zarębskiego. W tym cyklu zaprezentuje on nietypowe dyscypliny sportowe jak np. canyoning, paralotniarstwo czy base jumping. Poza spotkaniem z ludźmi uprawiającymi te sporty, w każdym odcinku podjęta zostanie próba bicia rekordu Polski w danej dyscyplinie. W programie nie zabraknie również relacji z festiwali sportów ekstremalnych.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W niedziele o 12.00 w TVN Turbo nadawany będzie program “Ale urwał” prowadzony przez tancerze Łukasza Zarębskiego. W tym cyklu zaprezentuje on nietypowe dyscypliny sportowe jak np. canyoning, paralotniarstwo czy base jumping. Poza spotkaniem z ludźmi uprawiającymi te sporty, w każdym odcinku podjęta zostanie próba bicia rekordu Polski w danej dyscyplinie. W programie nie zabraknie również relacji z festiwali sportów ekstremalnych.

hmmmm - czy spoty w promenadzie można zakwalifikować do tej ostatniej kategorii ?? :strzal:

k.

Opublikowano

Poziu podpis :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

czytałeś co ten pedał do mnie pisał na PW ? :decayed:

Opublikowano

czytałeś co ten pedał do mnie pisał na PW ? :decayed:

poka , to co mi wysyłałeś ??? czy coś nowego ???

Opublikowano
  • Autor

mówisz, że przytargasz TV do garage :naughty:

Opublikowano

mówisz, że przytargasz TV do garage :naughty:

Jak się rozpędzimy to i tuner TV na fisie wyrezamy :>

Opublikowano

czytałeś co ten pedał do mnie pisał na PW ? :decayed

Ty to kolego masz atrakcje :gwizdanie: W pierwszym rzędzie zainteresowań, tak jak na spocie.

pzr

Opublikowano

W pierwszym rzędzie zainteresowań, tak jak na spocie.

ale coś cie dziwi ? zawsze się d*pę opierdala temu co jest nieobecny

jak byłem na zlocie a ciebie nie było, to wszyscy z ciebie targali łacha aż ochrona przyszła i prosiła aby się uciszyć :naughty: :naughty:

Opublikowano

W pierwszym rzędzie zainteresowań, tak jak na spocie.

ale coś cie dziwi ? zawsze się d*pę opierdala temu co jest nieobecny

jak byłem na zlocie a ciebie nie było, to wszyscy z ciebie targali łacha aż ochrona przyszła i prosiła aby się uciszyć :naughty: :naughty:

Wiesz nie wiem czy jak ty to mówisz "opierdalanie d*py" występuje u wszystkich. Zapewne nie!

"targali łacha" - ? Jak by to powiedzieć, widziałem raz kolesi którzy przyjechali do Wyszkowa i mówili że to metropolia, urzywali podobnych stwierdzeń, mieli malucha z choinką kokosową.

pzr

Opublikowano

"targali łacha" - ? Jak by to powiedzieć, widziałem raz kolesi którzy przyjechali do Wyszkowa i mówili że to metropolia, urzywali podobnych stwierdzeń, mieli malucha z choinką kokosową.

Patrzę na twój profil, widzę Wałomonin wiec piszę językiem dla ciebie zrozumiałym :naughty: :naughty:

Opublikowano

Patrzę na twój profil, widzę Wałomonin wiec piszę językiem dla ciebie zrozumiałym :naughty

Na tej wypowiedzi kończę. Ty zapewne jesteś tym "prawdziwym Warszawiakiem" :naughty:

A jeśli masz ochotę przyjedź do "Wałomonin" zobaczymy jak zatańczysz :gwizdanie:

Bajk czemu sprzedajesz autko, taka fajna fura :mysli: Jakie plany?

pzr

Opublikowano

A jeśli masz ochotę przyjedź do "Wałomonin" zobaczymy jak zatańczysz :gwizdanie:

kumplujesz sie z nowakiem ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

kumplujesz sie z nowakiem ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

To twój były partner z salsy?

Jak już nawijasz temat to tak bym wiedział, a nie sypiesz grypsami do nowego. Trzymaj jakiś "POziom" :gwizdanie:

Opublikowano

Czego huggy sie tak Ciebie przyjebal? :kox:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 15:15_________________________________________________to za ten Torwar ? :gwizdanie:

Opublikowano

Czego huggy sie tak Ciebie przyjebal? :kox:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 15:15_________________________________________________to za ten Torwar ? :gwizdanie:

Pewnie h do d szuka, bo ja wiem. Drwić to potrafi z każdego. Zobacz poprzednie 100 postów i znajdź rzeczowy :wallbash:

Nie ma co robić to pisze głupoty a ja odpisuję :wink4:

Co tam w sprawie pasażerki? Pobierasz ją, jak weźmiesz na weekend to dopłacę za chwilę świętego spokoju :naughty:

Z felg na razie nici, sam widzisz licznik padł :confused4: ale mam do kupienia RNS-E za 1000zł nowy, to chyba dobra cena?

pzr

Opublikowano

Bajk czemu sprzedajesz autko, taka fajna fura :mysli: Jakie plany?

Znudziło się oraz za wolne :kox:

Opublikowano

Pewnie h do d szuka, bo ja wiem. Drwić to potrafi z każdego. Zobacz poprzednie 100 postów i znajdź rzeczowy :wallbash:

Nie ma co robić to pisze głupoty a ja odpisuję :wink4:

rzeczowe posty ?

przejrzyj sobie dział techniczny miszczu :decayed: :decayed:

jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem (patrz twoja wycieczka na Torwar :polew: ) to może wychwycisz rzeczowe posty :kox: :kox: