Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam nadzieje...czlowiekowi chcecie odebrac radosc uzytkowania 2 audi w zyciu...hehe

ponoc miala byc bezwypadkowa, sprawdzilem no i niewygladala na bita, czujnik tez nie pokazal nic...

dlatego pytam czy ktos zna to auto bo moze czegos nie zauwazylem a przydaloby sie wiedziec.. :gwizdanie:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bry

Koledzy może mi ktoś sprawdzić jakie zegary będą do mnie pasowały?

Obecnie mam 8E0920930J z kolorowym Fis-em.

Dzięki

pzr

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew:

30360962f8d8bf3bmed.jpg

Opublikowano

Bry

Koledzy może mi ktoś sprawdzić jakie zegary będą do mnie pasowały?

Obecnie mam 8E0920930J z kolorowym Fis-em.

Dzięki

pzr

A co z nimi nie tak ?

I za ile chcesz mi je oddać ? :)

Może tak jak proponowałeś ostatnio: Ja daję felgi - w rozliczeniu za zegary i twoją pasażerkę :naughty: :naughty:

Opublikowano

Sanchoooo Nie wierz im to pierwszej klasy łgarze.. :P

Ja na spota boję się przyjeżdżać bo mi zaraz powiedzą, że mam Audiczkę z pięciu maluchów złożoną... :>

Opublikowano

to, aż tak strasznie na tych spotach??? dobrze , że moja zrobiona z dwóch kadetów i przestanku :)

Opublikowano

to, aż tak strasznie na tych spotach??? dobrze , że moja zrobiona z dwóch kadetów i przestanku :)

kazdy musi przez to przejsc niestety, do tego jeszcze trzeba wpisowe przywiezc

Opublikowano

tanio skory nie oddadza widze.. ja podjade moze jak przerejestuje..., a narazie potesuje quattro gdzies na pobocznych parkingach... :cool1:

dziwnie sie jezdzi z blachami WR... :kox:

Opublikowano

dziwnie sie jezdzi z blachami WR... :kox:

bo z takimi blachami to każdy sobie myśli, żeś warchoł :kox: :kox:

Opublikowano

hehe no o płatności przelewem :) białym złotem xD to już zostałem poinformowany :decayed: hehe no ja jeszcze jakiś czas będę pomykał na ES fajnie się po Wawce jeździ :)

Opublikowano

No żeście pomogli, nic tylko głową :wallbash:

Nie ma nikt Etki zainstalowanej?

Nosfer look at: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=71184.0

Jak kupię mogę je sprzedaż, może i się komuś przydadzą.

Wkupnego nie miałem ale spoko było, na spot zawitam znów by posłuchać starych wyjadaczy i historii o tancerzu z Torwaru :wink4:

pzr

Opublikowano

siema niekiepscy kolesie :hi:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 06:35_________________________________________________

to, aż tak strasznie na tych spotach???

no , ja ci powiem , ze jestem zarejestrowany na forum od czerwca'07 a jeszcze na spocie nie byłem. wystarczy mi lektura "spotów warszawskich" zeby skutecznie zniechęcić sie do bliższego poznania tychże "spotowiczów" :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Wkupnego nie miałem ale spoko było, na spot zawitam znów by posłuchać starych wyjadaczy i historii o tancerzu z Torwaru :wink4:

:dance:

Opublikowano

:dance:

padłem :decayed::naughty::kox:

:siema::kawa:

Opublikowano

siema niekiepscy kolesie :hi:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 06:35_________________________________________________

no , ja ci powiem , ze jestem zarejestrowany na forum od czerwca'07 a jeszcze na spocie nie byłem. wystarczy mi lektura "spotów warszawskich" zeby skutecznie zniechęcić sie do bliższego poznania tychże "spotowiczów" :decayed:

przemyśl sprawę - zapewniam że twoje życie nabierze dodatkowych rumieńców :wink4:

zdrowaś

k.

Opublikowano

przemyśl sprawę - zapewniam że twoje życie nabierze dodatkowych rumieńców :wink4:

zdrowaś

k.

nigdy w życiu :gwizdanie:

Opublikowano

Bry

Widzę Poziek roztańczony od rana :gwizdanie: W sumie każdy musi coś robić bo by zdechł :blink:

Dziś chyba jednak zainstaluję Etkę bo nic się nie dzieje a autko stoi, chyba że do kogoś na priv uderzyć?

Panowie ogólnie dzięki koledze Aydaho namierzony jest dobry magik od spraw elektroniki, zrobi chyba wszystko w Audi więc jak by ktoś był w potrzebie podeślę nr.

pzr

Opublikowano

Dziś chyba jednak zainstaluję Etkę bo nic się nie dzieje a autko stoi, chyba że do kogoś na priv uderzyć?

widzisz stary , popełniłeś błąd zadzierając z Poziem , juz dawno byś miał temat ogarnięty , on takie rzeczy szybko załatwia :wink4:

Opublikowano

widzisz stary , popełniłeś błąd zadzierając z Poziem , juz dawno byś miał temat ogarnięty , on takie rzeczy szybko załatwia :wink4

Hehe ja bym powiedział że to Poziek zadarł ze mną :tongue4:

I ciężko mówić o zadzieraniu, kilka nie winnych wymian zdań a ile śmiechu na forum było :naughty:

Spoko Vaga sobie "stachałem" by nie męczyć bajka, z Etką chyba muszę zrobić tak samo, no i wtedy ja będę mógł pomóc innym.

pzr