Opublikowano 10 Września 201015 l ja nie pamietam a Kali to nie wiem :polew: :polew: No Ty nie masz prawa pamiętać bo nie jechałeś z nami w taxie gdzie Kali darł bananową japę coś w stylu " odieraj Kur%wo..co za szmata..pewnie się rucha " :D Wstyd był na potęgę..ale Pan taksówkarz twierdził, że woził gorszych pedryli :polew: przeciez ja z wami nie jechalem Riczardzie nie pij w pracy :polew: :polew: ja nie pamietam a Kali to nie wiem :polew: :polew: No Ty nie masz prawa pamiętać bo nie jechałeś z nami w taxie gdzie Kali darł bananową japę coś w stylu " odieraj Kur%wo..co za szmata..pewnie się rucha " :D Wstyd był na potęgę..ale Pan taksówkarz twierdził, że woził gorszych pedryli :polew: przeciez ja z wami nie jechalem Riczardzie nie pij w pracy a jechalem...? Niet..pożegnałem Ciebie i Twoją uroczą pannę ( ) pod Z.O.O
Opublikowano 11 Września 201015 l ja nie pamietam a Kali to nie wiem :polew: :polew: No Ty nie masz prawa pamiętać bo nie jechałeś z nami w taxie gdzie Kali darł bananową japę coś w stylu " odieraj Kur%wo..co za szmata..pewnie się rucha " :D Wstyd był na potęgę..ale Pan taksówkarz twierdził, że woził gorszych pedryli :polew: ja pamietam , te dwa ogry (Kolkov/Ragga) rozjebaly sie w tej taxie ze nie było dla mnie miejsca :kox:
Opublikowano 11 Września 201015 l ja nie pamietam a Kali to nie wiem :polew: :polew: No Ty nie masz prawa pamiętać bo nie jechałeś z nami w taxie gdzie Kali darł bananową japę coś w stylu " odieraj Kur%wo..co za szmata..pewnie się rucha " :D Wstyd był na potęgę..ale Pan taksówkarz twierdził, że woził gorszych pedryli :polew: ja pamietam , te dwa ogry (Kolkov/Ragga) rozjebaly sie w tej taxie ze nie było dla mnie miejsca :kox: Cycek..jak Ty siedziałeś z przodu..Kali bananowy łeb , ja i Kolcz na tyle :decayed: Tak w ogóle to Ja dzisiaj tupię na weselu szwagra..ale starsza fajna :naughty: :naughty:
Opublikowano 11 Września 201015 l Cycek..jak Ty siedziałeś z przodu..Kali bananowy łeb , ja i Kolcz na tyle :decayed: To w drugą strone siedziałem z wami :kox:
Opublikowano 11 Września 201015 l ja nie pamietam a Kali to nie wiem :polew: :polew: No Ty nie masz prawa pamiętać bo nie jechałeś z nami w taxie gdzie Kali darł bananową japę coś w stylu " odieraj Kur%wo..co za szmata..pewnie się rucha " :D Wstyd był na potęgę..ale Pan taksówkarz twierdził, że woził gorszych pedryli :polew: ja pamietam , te dwa ogry (Kolkov/Ragga) rozjebaly sie w tej taxie ze nie było dla mnie miejsca :kox: Cycek..jak Ty siedziałeś z przodu..Kali bananowy łeb , ja i Kolcz na tyle :decayed: Tak w ogóle to Ja dzisiaj tupię na weselu szwagra..ale starsza fajna :naughty: :naughty: ja robie brame u kumpla, beda jaja jak ch.j
Opublikowano 11 Września 201015 l :hi: Zapaliłem światło to mogę szykować się na grzyby A ja gasze , bo dziś się nic nie dzieje
Opublikowano 12 Września 201015 l Panowie z B5 Wyswietla mi sie na liczniku (tam gdzie normalnie sie wyswietlaja Inspekcje [maly licznik]) DEL co to oznacza ? generalnie swieci mi sie to od momentu jak rozlaczylem aku do ladowania. nie jst to service chyba bo ostatnio kasowalem. Auto raczej nie stracilo mocy i generalnie jezdzi tak jak zawsze. Druga sprawa. Jak ruszalem na 1dynce autko szarpalo co ok 800 obr/min tak ciagnelo mocno slabiej mocno slabiej (ale nie jednostajnie ciagnie przestaje i dalej ciagnie) - teraz jest "dobrze" Zdarzylo sie mnie to raz i nie przejalbym sie tym ale zegar doladowania pokazuje dziwne wartosci :\ wolne obroty pokazuje na -0.2 (bylo -0.6 lub -0.8 normalnie) a ladowanie pokazuje do 2 lub 3 kreski czyli ~0.2 bara testy zegara chyba ok bo manualnie dmuchajac w werzyk jestem w stanie wydmuchnac wiecej niz silnik I teraz pytania. Silnik wszedl w jakis tryb awaryjny? (DEL) moze wezyk pekl i lapie lewe powietrze stad bledy w pomiarze? Wydaje sie ze turbina mniej piszczy niz zawsze ale to jest do posluchania (auto raczej nie stracilo z zrywnosci - przypominam) Za wszelakie pomysly co sprawdzic bede wdzieczny
Opublikowano 12 Września 201015 l Ostatni raz zapalam światło. Nic przez weekend się tu nie działo. Od pn Moskal zapala
Opublikowano 12 Września 201015 l Panowie z B5 Wyswietla mi sie na liczniku (tam gdzie normalnie sie wyswietlaja Inspekcje [maly licznik]) DEL co to oznacza ? generalnie swieci mi sie to od momentu jak rozlaczylem aku do ladowania. nie jst to service chyba bo ostatnio kasowalem. Auto raczej nie stracilo mocy i generalnie jezdzi tak jak zawsze. Druga sprawa. Jak ruszalem na 1dynce autko szarpalo co ok 800 obr/min tak ciagnelo mocno slabiej mocno slabiej (ale nie jednostajnie ciagnie przestaje i dalej ciagnie) - teraz jest "dobrze" Zdarzylo sie mnie to raz i nie przejalbym sie tym ale zegar doladowania pokazuje dziwne wartosci :\ wolne obroty pokazuje na -0.2 (bylo -0.6 lub -0.8 normalnie) a ladowanie pokazuje do 2 lub 3 kreski czyli ~0.2 bara testy zegara chyba ok bo manualnie dmuchajac w werzyk jestem w stanie wydmuchnac wiecej niz silnik I teraz pytania. Silnik wszedl w jakis tryb awaryjny? (DEL) moze wezyk pekl i lapie lewe powietrze stad bledy w pomiarze? Wydaje sie ze turbina mniej piszczy niz zawsze ale to jest do posluchania (auto raczej nie stracilo z zrywnosci - przypominam) Za wszelakie pomysly co sprawdzic bede wdzieczny Hej. Poziom oliwki w motorowni na poziomie ?
Opublikowano 12 Września 201015 l Wyswietla mi sie na liczniku (tam gdzie normalnie sie wyswietlaja Inspekcje [maly licznik]) DEL NIE DEL tylko OEL Użyj wyszukiwarki. Silnik wszedl w jakis tryb awaryjny? (DEL) Podłącz VAG'a. moze wezyk pekl i lapie lewe powietrze stad bledy w pomiarze? Za wszelakie pomysly co sprawdzic bede wdzieczny
Opublikowano 12 Września 201015 l Ostatni raz zapalam światło. Nic przez weekend się tu nie działo. Od pn Moskal zapala Zebrałeś coś? pochwal się. Jak dobrze nie pić w weekend. Czuję że żyję w końcu
Opublikowano 12 Września 201015 l Wyswietla mi sie na liczniku (tam gdzie normalnie sie wyswietlaja Inspekcje [maly licznik]) DEL NIE DEL tylko OEL Użyj wyszukiwarki. no rzeczywiscie jakby nie moglo napisac po ludzku OIL