Opublikowano 1 Grudnia 200718 l A4-team - udany wypad Gratulacje, ja niestety poległem (ponad 38stopni gorączki) szkoda że vag_a nie można podłączyć i błędów wykasować :gwizdanie:
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l mam nadzieje się je przeniesie na parking w Jankach Tego to sie raczej nie doczekasz
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l A4-team - udany wypad Później dopiero się zaczęło dziać.........................
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l Czy on zawsze takie zmory musi wybierać? feeeeeeeeeee Flyer odebrałeś już oponki ze Słomczyna?
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l A4-team - udany wypad Później dopiero się zaczęło dziać......................... No to już wiadomo gdzie was pognało ...hehe A ja w Whitestoku ...zima jak wuj
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l Flyer odebrałeś już oponki ze Słomczyna? Tak, bylem w zeszly weekend Jakbys byl na spocie, to bys mial okazje obejrzec
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l gdzieś jeszce uderzyliście?? No no, oczywiście. Do domu zawinołem dowiózł poźkowóz przed 4
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l gdzieś jeszce uderzyliście?? No no, oczywiście. Do domu zawinołem dowiózł poźkowóz przed 4 To dobrze, że sie zebrałam wcześniej, bo nie dałabym rady tak długo z wami balować
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l A4-team - udany wypad Później dopiero się zaczęło dziać......................... Zaczeło zaczeło Poziek nawet fotke zarobił na Siekierkowskim
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l Idźcie do Sofii to będzie 60 lasek na 6ciu chłopa Nie licząc bramkarzy, a wliczając Babcie Klozetową
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l Wyjście po maksie udane. Dzięki wszystkim za przybycie. Fotka cyknięta na moście Siorka cieszyła się jazdą Grupa obecna na mazowieckiej: czy ktoś z was wziął dla mnei numer od Justyny??
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l Wyjście po maksie udane. Dzięki wszystkim za przybycie. Fotka cyknięta na moście Siorka cieszyła się jazdą Grupa obecna na mazowieckiej: czy ktoś z was wziął dla mnei numer od Justyny?? To nie masz ?? :wallbash: Panie lipa jak sobi enie załatwiłeś..... no no ale możliwa była. Fotka pódzie na siostrę więc już nigdy z nami nie wjdzie. Szkoda że Norbiasty się zmył - podejrzewam iż przetrzpałby połowę tych "futerek" co byłu na mazowieckiej :kox: Może ktoś przypomni co w siebie wlewaliśmy bo było git ale jakoś ucikło z pamięci ......
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l oczywiście nie zapomniałem - królem parkietu była osoba w śnieżnobiałym polo z logiem klubu A4 :polew: :polew:
Opublikowano 1 Grudnia 200718 l oczywiście nie zapomniałem - królem parkietu była osoba w śnieżnobiałym polo z logiem klubu A4 :polew: :polew: Dzyndzlu to wszystko Twoja wina !!! Zemsta, leniwą jest ale nagna Cię w moje sieci :bicz3: :bicz3: Z drugiej strony może i lepiej że nie miałeś bo pewno łatwiej byłoby Cię doszukać jak chodziłeś po dachu tej hondy