Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Jest wspaniale , jeszcze z metr i popieram :good: i będę czuł się jak u siebie :decayed:
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Ja od rana robię awantę w wspólnocie. Skurwiałe syny nie odśnieżają parkingu.. Dopiero dzisiaj poszło zlecenie na odśnieżanie Szefowa firmy która przywozi ludzi przyjeżdża w szpilkach :polew: nawet jej outlander się zakopał :polew:
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l kupcie sobie auto pozadne auto terenowe i nie bedzie problemu z zaspami ja jezdze i parkuje gdzie chce
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Na taką pogodę to i Quattro nie pomoże. Dzisiaj Insignie 4x4 zrobiłem jak chciałem, bo fujara na letnich jechał. Do przodu jakoś jechał, ale żeby skręcić to... Gratuluję Spróbuj teraz zrobić jak chcesz - Subaru Imprezę na zimowkach, czy tam Audi Quattro na zimowkach A nie Insygnię 4x4 na letnich
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Na taką pogodę to i Quattro nie pomoże. Dzisiaj Insignie 4x4 zrobiłem jak chciałem, bo fujara na letnich jechał. Do przodu jakoś jechał, ale żeby skręcić to... Gratuluję Spróbuj teraz zrobić jak chcesz - Subaru Imprezę na zimowkach, czy tam Audi Quattro na zimowkach A nie Insygnię 4x4 na letnich Przemciu, nie szczycę się tym, że objechałem 4x4, tylko martwię bezmyślności (a może oszczednością) niektórych ...
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Bry Miał by ktoś poratować kablami do aku i pożyczyć trochę prądu ze swojego... Zdechł mi całkiem akumulator a nie posiadam kabli i nie mam jak go wyjąć bo wszystkie kluczę są w bagażniku......
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l gdzie stoisz?? kable mam ale jestem na ursynowie Spacerowa/Słoneczna naprzeciwko ambasady rosyjskiej
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l gdzie stoisz?? kable mam ale jestem na ursynowie Spacerowa/Słoneczna naprzeciwko ambasady rosyjskiej Skocz do ruskich pewnie kabli nie mają ale dostaniesz lampkę spirytu na rozgrzanie
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l a już potrzebujesz się zwijać?? bo ja za godzinę na zajęcia muszę iść i nie wiem czy się wyrobię, chyba że kogoś tam dorwiesz na miejscu
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Przy rozładowanym akumulatorze nie mam nawet jak się zawijać i nie mam dokąd teraz, busem jeździć nie będę
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l koło 17 może lekko po będę się szlajał po mieście bo jedziemy jednego passata co to zimy nie lubi naprawiać wieć mogę się tam gdzieś przetoczyć i ci z kilo pożyczyć prądu
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l Dobra to czekam, tylko daj jakoś znać jak będziesz w okolicy to wyjdę
Opublikowano 2 Grudnia 201015 l A potem ustaw sobie powitanie na skrzynce .. coś na przykład jak "Agencja towarzyska w czym mogę Ci pomóc"