Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać nie - za dużo śniegu pod samochodem

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gdzie byliscie??

Opublikowano

to u Wrobla ?

Opublikowano

oczywiscie ze do eSy :decayed:[br]

przecież to profanacja zakładać gaz do eSy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Iście pedalski komentarz :evil:

Każdy właściciel powinien sam ocenic co jest profanacją,a co nie..bo to jego auto..a takie komentarze to już po prostu nudzą i wywołują nudząco senne wymioty :cool1:

pierdolenie pedałów co kiedyś gadali jak na eSe było nie stać, że to lipa gaz do eSy wkładać

a jak pojawiło się Evo 9 z gazem na allegro to parchali jeden z drugim

teraz jak stać ich na eSe to nie stać ich na PB

widzę że szybko się zmienia tok myślenia

wyjechali za granice i się śmieją że wolno jeżdżą

polaczki, co nie znają kultury i pojęcia bezpieczeństwa

a później ich wytykają na autobanie, patrz patrz polaczek polaczek przyjechał ojro na chleb zarobić :cygaro:

nie wiem o co ci chodzi i nawet nie wnikam, ja nigdy do gazu nic nie mialem, wiec nie wiem po co ten glupi komentarz

polaczkiem jestes tez i ty i nie zapominaj o tym, jak sie nie podoba to zmien narodowsc i "spiepszaj"

ragga powiedzial wszystko w temacie :wink4:

Opublikowano

to u Wrobla ?

chyba tak coś F wspominał kilka dni temu że się wybierają...

Opublikowano

Wylozowć bomble :)

Opublikowano

Ale spinacie poślady ... na rozluźnienie :polew: :polew: :polew:

Odysey - Sexy ciało 2010.mp4

Opublikowano

to u Wrobla ?

jea, rozeta bardzo dobra, 2 razy wyladowalem na tym samym zakrecie... jakos mi nie podchodzil :polew:

warunki koksik.

w tygodniu jak snieg bedzie sie trzymal to sobie powtorke strzele, bo mam tam rzut beretem z pracy :)[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 14:35_________________________________________________

Q nie uciągło ??? :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

nie, bo fura niska + siadla na sniegu, trzeba bylo odgarnac bialy puch i dzida :decayed:

Opublikowano

Nic nie mów o wymiotach :decayed: :decayed:

Dobra impreza była ? :decayed:

:sick3: :sick3: :good: :good: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

kto byl wczoraj na barborce?

ja sie tylko na Karowa wybralem, moglo byc troche cieplej... ale i tak niektorze przejazdy byly czadem.

Opublikowano

kto byl wczoraj na barborce?

ja sie tylko na Karowa wybralem, moglo byc troche cieplej... ale i tak niektorze przejazdy byly czadem.

jak tam pan Ptaszek Jacek ????? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

pamietam tylko, ze ktos taki jezdzil... :polew:

Opublikowano

Wczoraj śmigał Fabią WRC , jeden z najbardziej widowiskowo jeżdzących kierowców w Polsce :wink4:

Teraz juz zakończył kariere ale w okolicach 1997-2006 w najwyższej klasie rallycrossu gdzie jeździły auta z mocami rzędu 630-670KM nie było na niego bata :good:

Opublikowano

Wczoraj śmigał Fabią WRC , jeden z najbardziej widowiskowo jeżdzących kierowców w Polsce :wink4:

Teraz juz zakończył kariere ale w okolicach 1997-2006 w najwyższej klasie rallycrossu gdzie jeździły auta z mocami rzędu 630-670KM nie było na niego bata :good:

Nie zgodzę się z widowiskową jazdą, mocno walczył z autem, aktywne dyfry nie dawały poszaleć, to nie to samo co jego Corolla WRC bez aktywnych.
Opublikowano

Nie zgodzę się z widowiskową jazdą, mocno walczył z autem, aktywne dyfry nie dawały poszaleć, to nie to samo co jego Corolla WRC bez aktywnych.

"widowiskowo jeżdżący" nie pisałem w kontekscie wczorajszego startu tylko ogólnie ,

a tego zarzucić mu nie można :good:

Corolla ładnie chodziła , a widziełes go w starej Celice ????

Opublikowano

W Celice nie widziałem, ale na Karowej Skoda wyraźnie go ograniczała.

Wiem,że na codzień jest na maksa wyjebanym kierowcą znam człowieka osobiście,a na OS-ach upala na maxa wożąć VIP-ów.

Opublikowano

Wiem,że na codzień jest na maksa wyjebanym kierowcą znam człowieka osobiście,a na OS-ach upala na maxa wożąć VIP-ów.

w Celice startował dawno w Rallycrossie Toruń/Słomczyn i zagranica , pamiętam przełom lat 90/2000 razem ze starym Stecem , Polakiem cieli sie na torze az blachy sie sypały.

Potem Bogdan Ludwiczak i jego Focus 670KM :shocked: turbina miała wielkość małej betoniarki :kox: :kox: :kox: :kox: Ptaszka celica nie mogła nawiązać walki i przesiadł sie do Corolli WRC.

Opublikowano

Chmielewski wyczesał Karowa wyjebiście :kox:

Opublikowano

w Celice startował dawno w Rallycrossie Toruń/Słomczyn i zagranica , pamiętam przełom lat 90/2000 razem ze starym Stecem , Polakiem cieli sie na torze az blachy sie sypały.

Potem Bogdan Ludwiczak i jego Focus 670KM :shocked: turbina miała wielkość małej betoniarki :kox: :kox: :kox: :kox: Ptaszka celica nie mogła nawiązać walki i przesiadł sie do Corolli WRC.

Ludwiczak coś szykuje. Kupił od mojego sąsiada z wawy cosworth-a. Silnik będzie przekładał.

Opublikowano

Chmielewski wyczesał Karowa wyjebiście :kox:

noo... to bylo zaskoczenie, do samego konca nikt nawet nie zblizal sie do jego czasu