Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Czy ktos z Was orientuje sie jak wyglada droga Warszawa-Radom?, czy sa jakies remonty a jesli tak to czy bardzo utrudniają jazde? :> Wybieram sie do Wawy za tydzien i nie wiem którą droga bedzie lepiej jechac... przez Radom z remontami czy przez Lublin z dobrą droga ale ok 40 km wiecej :>

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Al_ nie nerwujsa tak :>

Opublikowano

Toście pojechali :D i po weekendzie. Teraz Al będzie siedział i myślał. :gwizdanie:

Opublikowano

Jedź przez Radom.

Najlepsza droga, to krótka droga.

Co do Oniaka, to znając go ze spotów na wszelkie zaczepki kolegów odpowie spokojnie, flegmatycznie "damy radę" :polew: :polew: :polew:

Oniak jak potrzebujesz to mogę Ci ustalić nazwę i pewnie będę mógł Ci kupić to cudo od moczu psów :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:drunk::kox: :th:
Opublikowano

kiepsko się czuje po :drunk: a dziś (dokładnie za parę minut) wpada do mnie "batman" z kolędą, normalnie :kox:

Opublikowano

Slaweq jedź przez Radom- remonty są, ale jeżeli to nie jest poniedziałek rano ( w kierunku Wa-wy) lub w piątek po południu ( wtedy w kierunku Radomia) to się raczej nie korkuje

Brynia własnie to bedzie piątek..., z Rzeszowa wyjade o 15-16 czyli ok godz 18 bede w okolicach Radomia...

Opublikowano

Slaweq jedź przez Radom- remonty są, ale jeżeli to nie jest poniedziałek rano ( w kierunku Wa-wy) lub w piątek po południu ( wtedy w kierunku Radomia) to się raczej nie korkuje

Brynia własnie to bedzie piątek..., z Rzeszowa wyjade o 15-16 czyli ok godz 18 bede w okolicach Radomia...

Ale OK, bo będziesz jechał w kierunku Wa-wy, to będziesz miał pusto, tylko zobaczysz ,, pędzacy tłum " z przeciwka- smiało mozesz jechać

i nie będziesz mógł wyprzedzać przez ten tłum, podobnie jest u mnie

Opublikowano

Witam wszystkich. Przeprowadzilem sie do Wawy, a wlasciwie poki co do Łazów kolo Wawy, wiec od teraz bede tu czesciej zagladal i mysle, ze wkrotce pojawie sie na jakims spocie warszawskim.

P.S. Oczywiscie nie mam zamiaru czytac wczesniejszych postow w tym watku, bo trudno przerobic ponad 1000 stron. :decayed: Mam nadzieje, ze nie ma tam nic istotnego.

Opublikowano

P.S. Oczywiscie nie mam zamiaru czytac wczesniejszych postow w tym watku, bo trudno przerobic ponad 1000 stron. :decayed: Mam nadzieje, ze nie ma tam nic istotnego.

Oj, stary, mocno sie mylisz. To skarbnica wiedzy o warszawskich "dzikach". Polecam do czytania w dlugie zimowe wieczory :decayed: Lojalnie uprzedzam, żebyś potem nie żałował. :polew:

Opublikowano

Ale OK, bo będziesz jechał w kierunku Wa-wy, to będziesz miał pusto, tylko zobaczysz ,, pędzacy tłum " z przeciwka- smiało mozesz jechać

Oki, dzieki, w trakim razie pojade przez Radom i nie bede robil kilometrów przez Lublin :th:

Opublikowano

Witam wszystkich. Przeprowadzilem sie do Wawy, a wlasciwie poki co do Łazów kolo Wawy, wiec od teraz bede tu czesciej zagladal i mysle, ze wkrotce pojawie sie na jakims spocie warszawskim.

Zawsze możesz zapodać ryzę papieru i ustawić drukowanie 2 strony na jednej, w tym czasie możesz spokojnie udać się spać a rano będziesz miał ciekawą powieść :D

Opublikowano

Trzeniu

To jest rzut beretem.

Max 8 km :th:[br]

dzięki , w takim razie postaram się Was odwiedzić za 2 tyg. :th: bo będę 4 dni w wawie

Opublikowano

Różne programy można w sieci wygrzebać ale sposoby podrywania to już przesada :polew: :polew:

Teksty są takie że ja pierdziele ... niektórzy moga to potwierdzić. Ten program to jedna wilka korba ale zabway po pachy :polew: :polew:

http://rapidshare.com/files/83413226/Skuteczne_Uwodzenie_2.rar.html

Opublikowano

Różne programy można w sieci wygrzebać ale sposoby podrywania to już przesada :polew: :polew:

Teksty są takie że ja pierdziele ... niektórzy moga to potwierdzić. Ten program to jedna wilka korba ale zabway po pachy :polew: :polew:

http://rapidshare.com/files/83413226/Skuteczne_Uwodzenie_2.rar.html

już mam wszystko w małym paluszku :]

najbardzie podobało mi sie "zapuszczenie kotwicy" :polew:

Opublikowano

jak to sie ściąga ? :decayed: nie czaje tej strony :disgust:

klikasz w tabelce na dole na Free potem czekasz jak się otworzy stronka a na niej po chwili kod który musisz przepisać i pobierasz plik ;)

Opublikowano

już mam wszystko w małym paluszku :]

Wiedziałem że będziesz pierszym który to opanuje :polew: to kiedy wyskakujemy kowiczyć :D :D

Opublikowano

Dobry jest ten programik ..ale u mnie na nauke juz za późno :D Zapytam sie mojej jak to jest z tymi "sygnałami" :kox: i zapuszczaniem kotwicy :decayed:

:polew:

Opublikowano

Tomaszust, ale na spociki w Wawie (za pierwszym razem) to nie wiem czy starczy Ci miejsca w bagażniku. Więc może jakaś przyczepka z chłodziarką by sie przydała :polew: :polew: :polew: