Opublikowano 13 Lutego 200818 l Juz powinno dzialac http://picasaweb.google.com/malinowy/Indie2008 zdjęcia kox :th: :th:
Opublikowano 13 Lutego 200818 l Dziś w nocy przylatuje UFO i porywa facetów z dużymi kuta..., Wy chłopaki się nie bójcie, ja pisze żeby się pożegnać ;( bash jest cool 20 Styczeń 2008, 23:37 #322209+(6369)- <Harnaś> Piszę aby Cię uprzedzić, że dzisiaj przylatują kosmici żeby porwać facetow z dużymi kutasami ! Ty nie musisz się martwić ale ja piszę żeby się pożegnać. <Igor> Igora teraz nie ma, musiał gdzieś pilnie wyjść <Igor> Przekaze jak wroci A to tak dla rozrywki: #227487+(4037)- <Andew> Na Interii napisali w jakims tam artykule: "Kaczy penis może osiągnąć olbrzymie rozmiary (do 40 cm) i często przybiera fantazyjne kształty. Na przykład skręca się jak korkociąg." <S@@mo> To znaczy ze nasz prezydent moze miec kutasa na 40cm :| <Andew> A Jarosław ma korkociąg. Juz wiemy czemu jest kawalerem......
Opublikowano 14 Lutego 200818 l Dziś w nocy przylatuje UFO i porywa facetów z dużymi kuta..., Wy chłopaki się nie bójcie, ja pisze żeby się pożegnać ;( :polew: :polew:
Opublikowano 14 Lutego 200818 l Maila to i ja dostałem, ale nie wiem czym się podniecacie: "Jeśli nie chcesz by Twoje konto zostało usunięte, po prostu się zaloguj na forum." Szkoda nawet 3-ch sekund dyskusji. (...) Juz powinno dzialac http://picasaweb.google.com/malinowy/Indie2008 Malik - takie foty jeszcze bardziej nakręcają człowieka na robienie zdjęć (kiedyż, aż kiedyż dotrze to moje gówno ) Parę komentarzy do fot: - widok d*py słonia - bezcenny - ależ te małpy mają wielkie ... ogony. Ku8rwa mać - musiały polecieć razem z Norbim - karzeł w czerwonym turbanie - mocarz - Jeff bardzo wygląda na jankesa - na jednej focie facet w nausznikach, na drugiej banany na ulicznym straganie - fajne bryki tam mają - Dacia Logan robiłaby większe wrażenie, niż u nas najnowszy RS
Opublikowano 14 Lutego 200818 l Dziś w nocy przylatuje UFO i porywa facetów z dużymi kuta..., Wy chłopaki się nie bójcie, ja pisze żeby się pożegnać ;( podobny tekst z smsa: Cześć, słuchaj jest afera- Urząd Skarbowy od nowego roku wprowadził podatek od nieudanego seksu .....Ja dostanę zwrot ale was te skur***ny zrujnują
Opublikowano 14 Lutego 200818 l http://www.goraceserce.pl/343736/Walentynka-od-Kasia.html Z okazji walentynek dla wszystkich dużo ciepła i miłości.
Opublikowano 14 Lutego 200818 l czy wybiera się ktoś dziś do Łodzi na pierwsze legalne nocne wyścigi równoległe?
Opublikowano 14 Lutego 200818 l czy wybiera się ktoś dziś do Łodzi na pierwsze legalne nocne wyścigi równoległe? Fajna randka na walentynki pościgać się z narzeczoną
Opublikowano 14 Lutego 200818 l czy wybiera się ktoś dziś do Łodzi na pierwsze legalne nocne wyścigi równoległe? jak legalne to nie
Opublikowano 14 Lutego 200818 l Bryni dzik-avatarek to się chowa przy takiej świni, MorgothV8 dołożyłeś do pieca
Opublikowano 14 Lutego 200818 l Bryni dzik-avatarek to się chowa przy takiej świni, MorgothV8 dołożyłeś do pieca Bryńka nie ma juz w avatarze dziaka, tylko swoje zdjęcie
Opublikowano 14 Lutego 200818 l Bryni dzik-avatarek to się chowa przy takiej świni, MorgothV8 dołożyłeś do pieca Bryńka nie ma juz w avatarze dziaka, tylko swoje zdjęcie wiem!!! ale to było do poprzedniego avatarka i proszę tu bez głupich skojarzeń
Opublikowano 14 Lutego 200818 l To nie jest moje zdjęcie, może jest minimalne podobieństwo - ale proszę się nie sugerować